Lifestyle

Addicted to jewelry – prima mea bijuterie

 

Mă uitam zilele trecute prin cutia mea de bijuterii, unde am adăugat două articole noi: un inel și o brățară din argint rose. Despre bijuterii am scris și în această postare pe blog  și dacă nu știți, vă zic că ele fac parte din articolele mele preferate. Altfel: I feel naked without jewelry.

Care a fost prima ta bijuterie?

Cerceii din aur: Îmi amintesc că purtam o pereche de cercei de aur, în formă de stea. Îl puneam pe tatăl meu să îi strângă cu patentul. Îmi era teamă să nu îi pierd la grădiniță. Eram tare mândră de ei. O perioadă bijuteriile mele erau reprezentate doar de cerceii din aur. La 18 ani mi-am dorit primul inel. Am ales unul din argint cu diamant. Nu l-am purtat foarte mult timp, pentru că nu îmi era comod. (sau pentru că am degetele mici și consider că nu mi se potrivește niciun inel). Tot atunci a fost și perioada în care am început să îndrăgesc argintul.

La 5 ani distanță am ales din nou un inel. Este din argint 925, intrerupt în partea superioară cu un romb și un zirconiu alb fatetat. Comanda fiind online, am ales un inel reglabil, pentru a fi sigură că mărimea va fi potrivită.

Spuneam că am adăugat în cutia mea și o brățară, de care sunt tare încântată. Cu zirconii albe fațetate și element pătrat pe mijloc, este o bijuterie potrivită pentru orice tip de ținută și moment din zi.

Și dacă tot vorbeam zilele trecute despre cadouri pentru femei  bijuterii rămân unele dintre cadourile preferate de doamne și domnișoare. Mai ales că acum vine Crăciunul! Domnilor, alegeți ceva special să le încântați pe doamnele voastre.

Care este povestea primelor voastre bijuterii?

 

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *