Ai carte, ai parte…boss!

Ai carte, ai parte…boss!

Date: August 12, 2017 By: dianafiicuminte

 

*Ce faki pisi*

*Frumoas-o, de ce nu raspunzi!!!*

*Dc fc asha?*

*Ne kunoastem*

Da, ăstea sunt câteva mesaje primite pe Facebook de la diverși. Fetelor, vă sunt cunoscute, așa-i?

Știu că orele de română erau destul de plictisitoare. Probabil întârziai sau îți băgai căștile în urechi. Creangă, Eminescu sau Bacovia erau mai degrabă câteva porecle ale tipilor din fața blocului. Locul unde “Ce faki, pisi!” era mult mai mișto cu o pungă de semințe și o bere. Ah, nu te-ai gândit că orele de română o să îți folosească? Da, te cred! Profa aia era nașpa rău, din 3 nu scotea.

Băieții tăi te susțineau și îți spuneau: “Lasă, bă, că te rezolvăm noi, nu îi zicem lu’ mă-ta”.  Dar, știi care e treaba? Nu cred ca șmecherii tăi să vină cu tine la întâlnirea cu tipa blonda. Aia care stătea în prima bancă și după 5 ani s-a făcut tare bunăciune. Pe atunci, probabil, umbla cu un doom dex după ea și nu te impresiona. Nu era la modă să stai să înveți. Dota sau Fifa erau.

Hai să zicem că prin minune tipa te ia de iubit. Nu te simți ca naiba când ieși cu ea la restaurant și îți atrage atenția la fiecare “decât“? Sau când apare în vocabularul ei un “pe care”. O să fie fain o perioadă, dar cât o să stea tipa lângă tine? Dacă și cu job-ul dai din colț în colț, să nu te miri că într-o zi o să plece. Un efort, pune mâna pe o carte! Te văd, ai căutat pe Google “dex pret! Aha, ți-am dat de gândit! Femeilor le plac bărbații cu mușchi, dar crede-mă că au nevoie de mai mult de atât. Atrage-le și altfel!

Așa că nu știi niciodată cât de bine o să arate tocilara din prima banca peste 5 ani, iar orele de română o să fie folositoare. Eh, nu e timpul pierdut! “Ai carte, ai parte” boss!

 

 

Comments (2)

Alexandra

Haaha…. ghici cine umbla cu un doom dex dupa ea? Si nu regret nicio secunda. Vorba aia… ai carte, ai parte!

Cristina Ispas

As face un eveniment caritabil sa impart cate un dex tinerilor “smecheri” care tot agata astazi pe facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *