Lifestyle

Ateliere de Vara pentru copii

Astăzi povestim puțin despre ce se mai întâmplă în cadrul LORD Academy și ce activități desfășurăm vara aceasta. Aș putea spune că aproape în fiecare zi mă învârt printre pensule, carioci și jucarii pentru copii. Probabil ați văzut pe Facebook-ul meu câte ceva despre LORD. În ultima perioadă ne-am focusat atenția pe activitățile pentru cei mici.

Site-ul LORD Academy urmează să fie gata și pe lângă Facebook, evenimente, rubrici, sfaturi pentru părinți și cursurile pe care le derulăm o să fie postate și acolo.

Vara aceasta activitatea noastră pentru cei mici se desfășoară la Ceainărie Bohemia TeaHouse, unde organizăm în fiecare vineri, între orele 12:00- 16:00, Ateliere de Vară pentru copii și părinți.

Copii cu vârste cuprinse între 3-12 ani, ce pot fi însoțiti de părinți, bunici sau alți membrii ai familiei, sunt așteptați la cele 4 ateliere:

  1. Dicție și Comunicare (12:00-12:50)
  2. Actorie și Dezvoltare Personală (13:00-13:50)
  3. Scriere creativă și Lectură (14:00-14:50)
  4. Artă, Creație și Caligrafie (15:00-15:50)

Fiecare atelier vine cu surprize și activități noi, în care punem accent pe dezvoltarea și educația prin artă. Atelierele sunt susținute atât de mine, cât de traineri dedicați, instruiți prin metode de pedagogie activă, care împărtășesc o pasiune uriașă pentru educație și dezvoltare.

Costul pentru fiecare atelier este de 25 lei, taxă care include toate materiale folosite pentru activitatea noastră. Atelierul include sfaturi și consiliere pentru părinți, oferite după activitatea desfășurată cu micii participanți.

Confirmarea prezenței la atelier se face la numărul de telefon 0775 176 571/ LORD Academy.

8 locuri disponibile/ atelier, iar înscrierea și confirmarea locului se face cu 3 zile înainte.

Despre ce înseamnă LORD Academy pentru mine am mai povestit, dar îmi place să spun de fiecare dată că eu și echipa mea Promovăm educația prin ARTĂ. Totodată încerc să investesc foarte mult în materiale de calitate, cărți, jocuri și jucării pentru copii  (Kidino.ro) potrivite pentru toți copii care vin la ateliere noastre. De fiecare dată sfătuim părinții să petreacă timp cu cei mici, să se joace și să comunice cât mai mult.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *