Bijuterii pentru suflet- Roxannes

Iubesc accesoriile, motiv pentru care proiectul realizat în colaborare cu brandul de bijuterii handmade Roxannes a fost pe sufletul meu.

Port cercei de copil. Îmi amintesc prima pereche de cercei, pe care tatăl meu mi-a înodat-o cu pantentul. Venisem de la grădiniță supărată ca doamna educatoare îmi pusese mâna pe cercei. Purtam niște steluțe din aur, apoi au urmat niște cercei cu un bob rotund, i-am purtat până la 14 ani. Atunci am primit o nouă pereche de cercei din aur. Acum am o colecție destul de mare de cercei, fiecarea pereche cu amintirea ei.

Despre Roxannes vă pot spune un singur lucru: bijuteriile lor sunt fascinante. Sunt lucrate manual și provin din țări recunoscute pentru bijutierii faimoși, minuțiozitate și rafinament: Israel, Marea Britanie, SUA, Coreea de Sud, Rusia, Austria, Italia.
Accentul se pune pe calitate și originalitate. Nu ai cum să nu ieși în evidență cu astfel de accesorii.

Bijuteriile pot fi alese de către viitoarele mirese, vin superb la o rochie albă. Pe site găsiți foarte multe produse, se potrivesc oricărui stil. Important este să le purtați cu atitudine.

Pentru acest proiect am pregătit o serie de fotografii realizate de către fotograful Ciprian Ghioaldă, în cadrul studioului Anvergura. Cadrele filmate pentru clip au fost surprinse de către Mihai Toroipan.

Pentru acest proiect mulțumesc Roxannes, Inobox și Anvergura. 

Bijuteriile purtate fac parte din colecția Mariana-jewellery, create de către dsigner-ul Mariana Ravid.  Colecția este ifluențată de elemente din natură, oferind energie pozitivă celor care le poartă.  Bijuteriile provin din Israel, sunt placate din aur de 24 carate sau argint 925, la care se adaugă cristale și pietre semiprețioase.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish