Lifestyle

Brioșele Mătușii

M-am apucat de făcut brioșe! Am fost în weekend la târgul de Crăciun din Bruxelles, unde un stand plin de brioșe colorate m-a inspirat. Ideea a pornit înainte de a merge în Belgia, când mi-am cumpărat o tavă în care pot prepara prăjturele frumos colorate de Crăciun.

Am pozat brioșele de la acel stand și am zis că o să pregătesc și eu acasă. Dar de ce să nu duc pasiunea pentru prăjituri mai departe? Bine, acum nu vă imaginați că știu să fac foarte multe sortimente de dulciuri, însă de ceva timp am pus ochii pe faina delizia și parcă-parcă sunt mult mai delicioase.

Eh, poate nu doar delizia este vinovată, pentru că am mai cumpărat și câteva cărți de prăjituri, dar pe lângă suflet și ingredientele sunt importante. Ați observat cum pe blog în ultima vreme povestesc despre tot felul de pasiuni pe care mi le descopăr recent? Și stați așa, că acesta e doar începutul. Acum mă pregătesc și organizez pentru 2018, să vedeți atunci câte proiecte, toate din pasiune!

În urmă cu două weekend-uri am pregătit o prăjitură cu brânză și două checuri (m-am lăudat cu ele pe Instastory) pentru mine și un prieten. Chiar îl trimisesem înainte să gătesc câteva ingrediente, făina delizia fiind cap de listă. Rețeta o am de la o bunicuță, de când stăteam la Unirii, diferită de rețeta pe care o foloseam înainte.

Reacția lui în timp de mânca a fost: Diana, dacă aș trece pe lângă o cofetărie care miroase ca în bucătărie acum, m-aș opri și aș cumpăra. Și m-aș duce și a doua zi! Sunt atât de bune!

Așa că cine știe, poate într-o zi LORD o să fie și cofetărie, nu doar Casă de Producție Audio-Video. (Oh, nu v-am povetit nimic de LORD?) Sau în câțiva ani la colțul blocului tău să fie Brioșele Mătușii sau La Mătușa, o cofetărie colorată, unde poți savura o limonadă și o brioșă colorată. Însă până atunci, duminica mă voi destinde cu rețete de prăjituri pentru musafiri și Pluto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *