Lifestyle

Despre Burgeri numai de bine

Oh, să începem. Cred că e una dintre cele mai grele postări pe care le fac acum pe blog. Sunt la dietă. Dieta daneză de 13 zile, cu puține calori și o grămadă de pofte, precum șaorma de la Socului. Dar, Diana, povestește-le oamenilor despre burgerii recent descoperiți de la Wise Box, în timp ce te tăvălești de poftă/ foame. 

Dar să trecem peste acest aspect, cum scap de ea, o să îmi fac pofta (mai rar) cu burgeri.

Habar nu aveam de Wise Box, până într-o seară când aveam poftă de burgeri și o super-lene să mergem în oraș. Aveam câteva site-uri de food delivery de la care comandăm mâncare, însă am vrut să încercăm ceva nou. Nu obișnuiesc să postez despre ce mai mănânc, mai ales că încerc să evit pe cât posibil zona de fast-food, însă mi s-a cerut părerea după ce am postat pe Facebook și pentru pasionați de burgeri (mâna sus) este un subiect de interes.

În materie de burgeri, clasamentul este ocupat de Brooklyn Burger . Însă, mi-au plăcut și i-am apreciat și pe cei de la Wise Box. Par tipi mișto. Atunci când comand acasă, pe lângă faptul că vreau ca mâncarea să fie bună, vreau să vină și repede. 5 stele Wise Box pentru acest aspect.

Nu prea ne-am hotărât noi ce burgeri vrem, nici nu știam care-cum sunt, așa că i-am comandat pe cei care păreau foarte impunători pe site. O alegere de 5 stele cu usturoi și sos!

Cel mai mult mi-a plăcut Wise Burger – chifla neagră, însă nu s-a lăsat mai prejos Alaska Fish Burger (foto). Pufoși, proaspeți, gustoși, ingrediente bine alese, savuroși am zis? Ah și Skin Wedges cu parmezan, tare buni!

Am înțeles că și pizza este bună la ei, nu am încercat, dar sigur următoarea comandă va include și desert.

Dacă ați comandat de la Wise Box, dați-mi un semn și ziceți-mi ce vă place cel mai mult de la ei, nu de alta, dar vine Sf. Elena&Constantin și trebuie să fac cinste.

 

 

mă întorc la dietă și pilates, fundul trebuie să arate bine pe plajă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *