Lifestyle

În fiecare an, de Crăciun, aceeași poveste

Vine ziua tatălui meu și am nevoie de câteva idei cadouri. Sunt curioasă ce își doresc bărbații de ziua lor. Sau voi, doamnelor, ce credeți că se potrivește să cumperi când vine vorba de cadouri barbati?

Și dacă tot suntem la capitolul ăsta, hai că mi-am adus aminte de o poveste amuzantă din familia Bagaj, pardon Mătușa. Știu că mai sunt o grămadă de zile până la Crăciun, dar acolo se plasează povestea noastră de azi. Când eram copil, eu primeam cele mai multe cadouri- jucării, dulciuri, haine. Nici cu mama nu îmi e rușine, tatăl meu avea gusturi bune când era vorba de alegerea unor cadouri femei. Mama primea diverse seturi de creme, parfumuri sau bijuterii.

Ah, ce geloasă eram pe ea de 1 martie. Eu primeam Coșar de plastic, ea tot felul de broșe sau pandative alese de tatăl meu. Stai că nu mă pot abține, anul ăsta am primit de Ziua Îndrăgotiților mărțișoare. Oh, ce dezamăgire pe capul meu! Dar și asta e de povestit în altă postare. Hai să ne întoarcem la Crăciun! În toată treaba asta, tatăl meu era cel mai… cum să îi zic, nu era tocmai bine plasat. Asta pentru că de la mine primea felicitări desenate, iar de la mama… Simt nevoia să păstrez suspansul. Știți momentele ălea când familia stă la masa de Crăciun și își povestesc tot felul de întâmplări amuzante, dar în fiecare an sunt aceleași? Stai, încă puțin suspans. Da, asta e una dintre ele. Măi, cum să vă zic? Mama în fiecare an îi cumpăra tatălui meu aceleași cadouri: maiou, chiloți și ciorapi. De fiecare dată! Poate se mai nimerește un Brut câteodată, dar atunci se lasă cu aplauze. Bine, hai, să fiu sinceră că asta era și cadoul pe care mi-l cumpăra mie de Sf. Nicolae, că mna…zicea că moșul era sărac.

Stai așa că vine ziua lui, sunt curioasă ce cadou îi face. Bine, nu că ar fi greu de ghicit, însă poate vine și ea cu ceva nou anul ăsta. Și pentru că știu că citește ce scriu și comentariile de la voi primite aici și pe Facebook, hai să o ajutăm pe mama să cumpere mai mult decât un maiou, niște chiloți și câteva perechi ciorapi. Iar pentru asta vă pupă mama!

7 thoughts on “În fiecare an, de Crăciun, aceeași poveste

  1. Am ras putin, trebuie sa recunosc! Stii de ce? Pentru ca si la mine in familie este exact la fel. Mama nu vrea sa inteleaga deloc ca daca isi da putin interesul o sa gaseasca niste cadouri barbati pe gustul lui probabil :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *