Ce mă enervează cel mai tare

Cioflăitul: Pe lângă căldură mă enervează rău de tot cioflăitul. Să stau cu cineva la masă și să mestece mâncarea ca și cum ar fi Al Doilea Război Mondial în gura lui. Domnule, ori închizi gura ori unul dintre noi a terminat de mâncat. Zic *domnule* pentru că nu cred că am stat cu o persoană de sex feminin care să cioflăie nesimțit la masă. Să îmi soarbă cineva mâncarea lângă mine e ceva chinuitor, îmi trece foamea instant. Nu înțeleg cum să nu mănânci cu gura închisă. Chiar vrei să vadă toată lumea ce ai tu în gură? Treaba asta cu cioflăitul o am de pe la 5-6 ani, când i-am spus prima oară un unchi că cioflăie și am realizat cât de enervat poate fi.

Babele încruntate/ nervoase: În mijloacele de transport în comun există babele super-enervante care te scanează de sus până jos. Să nu dea Dumnezeu să stai cumva jos și ea în picioare că ți-ai pus necazurile pe cap. Începe să țipe sau primești o traistă în cap. Ce? Nu are voie să își verse nervii pe cineva? E si ea un om.

Bărbații libidinoși: Mai e nevoie de detalii? Aceeași scanare de sus până jos ca la babe, dar ăștia își plimbă limba în gura și pe buze cât te privesc. Evident cu replicile de rigoare. În vară plecam de la sală, în zona Timpuri Noi și în fața mea unul cu mâna în pantaloni. Eram la 4-5 m de el și când mi-am dat seama ce face și ce zice, dacă eram vrăjitoare și înjurăturile mele funcționau, omul era și acum în comă sau suspendat de vreun munte cu capul în jos. E, măcar gândurile mele sunt periculoase.

Casierițele: Săptămâna trecută m-am certat cu una la Carrefour-ul de la Unirii. Am făcut cu Mihai cumpăraturile, 100% că am cardul la mine și la casă am descoperit că nu am. Bani cash aveam undeva la 20 de lei. I-am zis să scoată și o să cumpărăm doar o cremă de zahăr și merele. Madame a dat replică *Veniți la cumpăraturi fără bani!*. Eu și Mihai *Doamnă, se mai întâmplă*. Muierea continuă în sictir: *Eeee, se mai întâmplă!* Atât a trebui că mi se umpluse cazanu de nervi. Nu îmi era ok că uitasem cardul acasă, mai pune și femeia paie pe foc. Am azvârlit crema de zahăr, i-am zis/ țipat *Hai, lăsați-mă că nu mai cumpăr nimic!* și am ieșit ca uraganul din magazin. După 2 minute a ieșit și Mihai.

Asta ca poveste, dar am mai avut întâmplări cu diverse casierițe. Unele atât de aranjate și fandosite de zici că ar fi burgheze. Își țin nasul atât de sus când îmi bifează mie cașcavalul și arahidele, de zici că le e scârbă cănd pun mâna pe produse. Și ca să nu generalizăm, altele sunt faine și le zâmbesc când cumpăr de la ele. (sunt mai rare)

Căldura/ Frigul: Sunt super irascibilă atunci când îmi este cald. Dacă ar fi după mine m-aș inchide în casă toată vară. În anumite momente accept frigul, dar nu atunci când trebuie să aștept pe cineva sau trebuie să ajung frumos aranjată undeva. Iarna nu există nicio șansă să ajung la fel cum am plecat de acasă. De ce? Lăcrimez toată. Mai precis lăcrimez mereu. Make up artista de la emisiunea mea știe. Enervant! Stai cu orele să te aranjezi și o simplă adiere de vânt strică tot.

Urmează partea a II-a, că acum mi-am adus aminte ce mă enervează și m-am enervat. Hai, zâmbiți! Pe tine ce te enervează?

Zile faine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish