100% Style

Cercei de sezon

Am rămas în urmă cu se mai poartă în materie de bijuterii. Nu mai port cercei din aur de vreo 2 ani. Știți voi, cerceii ăia primiți când am împlinit 18 ani. De fapt, nu prea mai port cercei. Doar când am întâlniri, cursuri sau eveniment îmi amintesc să mai pun o pereche de cercei argint. Însă mi s-a atras atenția că Diana, unde îți sunt cercei ?- așa că m-am uitat în cutia cu bijuterii și îmi dau seama că nu prea îmi place niciun model. Am zeci de perechi. Majoritatea le-am primit cadou.

Atunci când port cercei, aleg modele simple. Nu îmi plac acele modele de se agața la perdele sau cu tot felul de blizblizuri, – ciucurii. E plin Instagramul cu ei. Acum fiecare cu gusturile ei, dar în ceea ce privește urechea mea, aleg să fie accesorile cât mai ușoare. Da, drăguțe, dar ușoare. Mă enervează să îmi tragă urechea sau să se miște dintr-o parte în alta ca celulita. Ah, nu am purtat niciodată roțile acelea imense. Mi se par total lipsite de bun gust, oricât de la modă sunt ele. Mi se par super-urâți și după ce am ca am un cap destul de rotund, nu -nu îmi stau deloc bine.

Așa că dacă tot sunt în urmă cu ce se mai poartă, am găsit niște modele de cercei de argint care mi-au atras atenția. Cerceii Pink Button mi se par cei mai drăguți și dacă îmi aduc bine aminte, de ceva timp sunt la modă. Știu că prin H&M îi tot vedeam.

Totodată îmi plac cerceii și sub formă de pătrat, aceștia sunt placați cu aur. Da, Diana, mare diferență între cele două. 

 

Și acest model îmi place,care îmbraca lobul urechii in sus, cu zirconii albe de diferite dimensiuni, plasate în casete de argint. Foarte simplu, delicat și de efect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *