Lifestyle

Citiți-i copilului!

În ultima perioadă am căutat cărți destinate copiilor, pentru atelierele pe care le organizez în cadrul LORDAcademy Astfel, am descoperit EdituraCasa și poveștile micuței Connie. Totodată, editura are diverse cărți de hobby creativ, foarte interesante pe care le puteți folosi în activitățile de zi cu zi alături de copii.

 

Copiii iubesc poveștile și este foarte important, dragi părinți să le citiți copiilor cu glas tare.

În terapia logopedică, sfătuiesc întodeauna părinții, ca zilnic să comunice și să citească micuțiilor. Poveștile citite de părinte celui mic, aduc beneficii dezvoltării emoționale a copilului, a abilității lui de comunicare și dezvoltarea pronunției. Totodată cresc capacitatea de concentrare și memorare, dezvolta imaginația și creativitatea. Astfel cititul ajută la dezvoltarea mecanismelor esențiale și iubirea față de lectură.

EdituraCasa va fi prezentă și la Bookfest. Evenimentul, Salonul Internațional de Carte Bookfest București, ediția a XIII-a, se desfașoară în perioada 30 mai – 3 iunie. Editura Casa va avea reduceri de până la 75%. Printre cele mai noi apariții editoriale se numără cărțile Conni, dar și Bobita și Buburuza grădinăresc. Totodată puteți găsi și Bobița și Buburuza desenează. Pentru micuții participanți la Bookfest, EdituraCasa organizează două ateliere pline de surprize. Un atelier de lectură și joacă, unde se vor citi și povesti cărțile cu Prietena mea Conni și un atelier de creație ,,Figurine din farfurii de hârtie,, care are la baza cartea cu același nume.

Printre cele mai apreciate cărți, pe care le puteți cumpăra și la Bookfest, se numară ,,Stele si constelații pe înțelesul tuturor,, și ,,It’s so easy si alte minciuni,, cartea scrisă de Duff McKagan, basistul trupei Guns N’ Roses.

Ce cărți de la EdituraCasa ați ales sau ați alege?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *