#IubescBio 5 motive pentru care am ales Elicina și alte sfaturi (P)

Câteva cuvinte despre Crema Elicina:

Elicina este o cremă naturală, organică, hipoalergenică, inodoră și incoloră care conține 80% extract de melc. Crema Elicina poate fi folosită cu succes pentru a estompa ridurile, cicatricele, acneea, arsurile, petele cauzate de soare precum și vergeturile cauzate de sarcini și diete de slăbire.

Povestea Elicina:

Substanța de bază a cremei a fost descoperită întâmplator la începutul anilor ’80 de către o familie din Chile, America Latină, care deținea o mică crescatorie de melci. În timpul manevrării cochiliilor, lucrătorii de la ferma de melci se alegeau cu mici tăieturi la mâini care se vindecau mult mai repede decât era normal. Făra infecții sau cicatrice, pielea lor rămânea moale și catifelata. Oare de ce? Secretul: secrețiile melcului sunt benefice pielii umane.

Dupa 15 ani de cercetări, a fost creată prima crema cu extract de melc. Un produs cosmetic natural cu 80% extract de melc și 20% excipienți. Elicina a fost brevetată la nivel internațional la Geneva. Primele cutii de crema au fost disponibile la vânzare pe rafturile farmaciilor și magazinelor în 1995.

 

21607_973880299336420_4703568073046888514_n

Povestea mea după 2 săptămâni de folosire a cremei ELICINA

Niciodată nu o să scriu despre produse cosmetice pe care nu le folosesc, nu îmi plac sau nu consider că aduc beneficii pielii mele.

Am ales să scriu despre Elicina la scurt timp după ce am început să o folosesc. Inițial m-am gândit că aș putea să o testez pentru cicatriciile pe care le am de la operații. Din păcate au trecut câțiva ani de la ele, iar recomandarea Elicina este să fie folosită pentru cicatriciile recente. Mulțumesc că nu am cicatrici recente! Pielea cu leziuni mai vehi se regenerează mai greu, iar recomandare Elicina este să fie folosită de 3 ori pe zi, o perioadă de 3-4 luni pentru a se vedea rezultate. Tipurile de pielea diferă de la om la om.

Așa că am ales să aplic crema strict pe față.

Mă laud cu un ten extrem de uscat și sensibil. De 5 ani nu am voie să stau la soare, dar uneori nu respect regula și m-am ales acum 2 veri (am adormit pe șezlong în toiul zilei) cu pete solare pe față, puncte micuțe maronii. Nu, nu sunt pistruiată. Pe lângă asta tenul meu este foarte uscat și despre acest aspect am mai povestit și în articolele trecute.

Tenul meu nu are elasticitate și am impresia uneori că e bătrânicios. Mă bucur că *perioada adolescentină* nu m-a atacat prea tare și nu am probleme din această cauză.

Totuși am o mică manie: Vreau ca tenul meu să fie perfect, fără bubițe, pete sau mai știu eu ce alte probleme.

5 motive pentru care îmi place crema Elicina: 

(2 săptămâni de folosire- în acest timp am folosit doar această cremă, curățare: ulei de cocos și un demachiant)

  1. După câteva zile de la folosire tenul meu a devenit mai elastic și hidratat. (Nu chiar hidratarea pe care eu mi-o doresc, pentru că încă îmi simt tenul uscat, dar sunt pe drum cel bun)
  2. Micile bubițe și iritații care apar din diverse cauze la nivelul pielii s-au estompat vizibil încă de la prima folosire.
  3. Nu mai am atât de multe pete roșii- maronii pe față, chiar am impresia că tenul meu a început să aibă o culoare uniformă.
  4. Pielea tenului este râmâne fină după folosire.
  5. Nu mai am senzația de ten obosit, fară strălucire.

(Perioada de 2 săptămâni e scurtă pentru testare, dar o să revin cu un articol după o perioadă mai lungă)

Am aplicat-o de două ori pe zi, dimineața și seara, după ce îmi curăț fața. Eu mă machiez zilnic, așa că tenul meu are nevoie de foarte multă atenție. In primele zile am aplicat o peliculă mică de cremă, apoi am mărit cantitatea. E o senzație foarte plăcută atunci când îți masezi pielea cu această cremă.  Totodată am folosit de câteva ori crema Elicina și pentru decolteu.

Trebuie atras atenția faptului că această cremă nu trebuie folosită în exces pe față deoarece această zonă este mai delicată ca restul corpului și ar putea provoca pete din cauza exfolierii excesive. Totodată e nevoie de multă atenție dacă aveți tenul extrem de sennsibil și sunt alergici la acidul glycolic. Eu în aceste două săptămâni nu am avut parte de iritații.

La orice tip de produs cosmetic pe care îl folosim trebuie să fim atente. E necesar să ne cunoaștem corpul! E pentru sănătatea noastră! Zic eu asta, care am o dermatită de contact de la 13 ani și mama o are. Apare și dispare cum are ea chef! Și nici până acum nu i-am dat de cap.

Dacă observați că un produs nu vă face bine trebuie să încetați utilizarea lor. Citiți de două ori ingredientele și dați o fugă pe Google să citiți despre produs.

Mai multe informații decât cele date de mine puteți găsi pe elicina.ro .

 

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish