Lifestyle

Criolipoliza – Cea mai eficientă metodă de remodelare corporală, alternativa liposucției

Povestesc astăzi despre prima mea ședință de criolipoliză, la salonul Artist Touch. Pe instastory am răspuns la câteva dintre întrebările voastre, așa că follow me @diana_matusa

Am ales criolipoliză datorită dorinței de a încerca un tratament nou, dar și pentru efectele pozitive pe care le am regăsit când căutam informații despre această procedură. Să fiu sinceră, nu credeam că va fi potrivita pentru mine sau că o sa am rezultate. Dacă mă citiți de mai mult timp, știți că am două probleme mari și late: părul și kilogramele. Cu cea din urmă, chiar dacă de o parte din ele am scăpat, oricând se poate și mai bine – niciodată nu sunt mulțumită.

Salonul Artist Touch este un loc intim, relaxant, unde te poți bucura de tratamentele oferite și uita de problemele de zi cu zi. Personalul foarte fain, dedicat în dorința și necesitatea fiecărui client.

Încercând un tratament de remodelare, am avut o serie de întrebări pentru Gabriela (manager salon): Dar asta ce face? Oare o să aibă efect? Va fi benefică pentru mine? 

 

Criolipoliza, procedura perfecta de slabit fara bisturiu, fara infometare sau efecte secundare!

 

Efecte vizibile după numai o ședința de tratament! După ce am terminat prima ședință de criolipoliză, din zona abodmenului, m-am uitat în oglindă și i-am spus Gabrielei  Asta nu e adevărat, unde e burta mea?” Nu imi venea sa cred ca dupa prima sedință se văd îmbunatățiri. Îmi pare rău că nu am făcut fotografii before & after, pentru a vedea rezultatul.

 

Corpul perfect, fără prea mult efort și fără dietă, doar după câteva ședințe de tratament?

 

Criolipoliza este o procedură non-invazivă care îngheață celulele adipoase în exces din zonele cu probleme, pentru a fi apoi gradual eliminate de organism. Tratamentul bazează pe o răcire non-invaziva, la -8 grade Celsius. Expunerea la rece este realizata in asa fel incat sa afecteze doar celulele grase, fara a crea disconfort pielii sau organelor. Procedura este considerată o alternativă non-chirurgicala la liposucție, deoarece rezultate sunt comparative cu astfel de metode de remodelare corporală.

De ce este Criolipoliza cea mai eficientă în remodelarea corporală si cum functionează?

Pe zona ce urmează tratată, se aplică o membrana cu gel, cu rol de protecție a pielii, dupa aplicat si pornit dispozitivul. In cateva secunde cand intra in functiune, stratul de grăsime nedorit din zona tratata este strans in vacuum. Dupa 60 de minute, se îndepărtează dispozitivul.  Procedura reduce țesutul adipos printr-un sistem de răcire încorporat în vacuum. Stratul nedorit de grăsime se desprinde natural de celelalte țesuturi, dezintegrându-se treptat. Încă din prima ședință, vei observa imediat dupa procedura schimbări radicale. De altfel, rezultatele își vor face apariția și pe parcursul următoarelor săptămâni. Astfel, în două luni de la procedura, celule adipoase sunt distruse. Dacă crești în greutate din nou, excesul de grăsime nu va fi depozitat în aceeași zonă tratată.

Durere? Eu am avut parte doar de o mică senzatia de disconfort a fost în momentul cand grăsimea a fost trasă în dispozitiv. Totodată, în cadrul procedurii simți o ușoară senzație de frig. Gabriela a avut grijă de mine pe parcursul ședintei și a fost atentă ca totul să fie în regulă.

 

 

Cat de repede apar rezultatele? 

 

In cazul meu au aparut imediat si eram uimita urmatoarele zile de imbunatatirile semnificative. Insa, la alte clientele rezultatele dorite apar in timp, la 2-3 saptamani dupa tratament. Totodată, vă recomand să apelați și la alte proceduri de remodalare, în timpul acestui tratament, pentru un corpul aromonios: masaj anticelulitic, drenaj limfatic, cavitație, radiofrecvență, împachetări sau electrostimulare. Salonul Artist Touch oferă aceste servicii de remodelare corporala.

 

Aleg în continuare criolipoliza?

Da! În acest moment, criolipoliza reprezintă pentru mine cea mai eficientă metodă de remodelare corporală. Criolipoliza nu înlocuieşte o dietă şi un stil de viaţă sănătos, așa că trebuie să țineți cont de sfaturile specialiștilor atunci când alegeți astfel de tratamente. Eliminați mâncarea cu grăsimi, faceți sport, beți multă apă și iubiți-vă corpul!

 

Avantaje Criolipoliza:

 • nu are efecte secundare
 • Criolipoliza reduce cu 25-45% grasimea din zona tratata
 • tratament neinvaziv, nu necesită analize sau perioadă de recuperare
 • nu afectează organe interne sau alte părti ale corpului
 • folosește o tehnologie de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces
 • fără durere
 • distrugerea definitivă a adipocitelor
 • pielea arată bine

 

Dezavantaje Criolipoliza:

 • dacă în zona grăsimea este fibrozată, numărul de ședințe crește pentru a elimina complet grăsimea din zona tratată
 • nu are efect decât acolo unde este aplicat
 • poate creea un ușor disconfort de câteva secunde la prima ședinta, cand senzația este necunoscută clienților

 

Fetelor, voi ați încercat criolipoliza? Sunt curioasă să aflu și experiența voastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *