Beauty

Cum am scăpat de celulită?

Noi, femeile, avem multe probleme. Însă una cu care probabil 99% dintre noi ne confruntăm, este imperfecțiunea pielii, numită: celulită. După ce că suntem grase, mai avem și pielea de portocală. Așa că, ce facem cu ea? Bem apă, facem sport, nu mâncăm grăsimi, mergem la masaj și celulita e în același loc. Pe picioare, pe fund…uneori cred că și pe pleoape am celulită. Am pus pe seama că celulita e genetică. Are mama, am și eu. Genetică, genetică, dar e atât de urâtă și inestică. Iar cum nu toate femeile suntem niște zâne de 90-60-90 (stai, eu le am) – dar nu am 1,80, mai avem și celulită.

Am slăbit anul trecut și celulita era tot acolo. Așa că la începutul verii am zis, că pe lângă alte 5-10 kg de care vreau să scap, mai vreau și de celulita. Am apelat la tratamente corporale să vedem dacă există rezultate. Minciuni! Iar te plătesc ăștia să scrii de bine. Bă, nu, altfel nu vă scriam aici. Nu mai celulită. Și asta începând cu a doua ședință de Tratamente Corporale Anticelulitice și de Fermitate cu LED

Destul de pompos numele. Mai pe scurt: ți se dă cu o cremă pe zona pe care o vrei tratată (eu am vrut picioare și fund), după se pune deasupra un aparat cu Led, sub care stai, ca la solar – 20 de minute. Nu te doare nimic și scapi de coaja de portocală. Acum nu-i o minune, dacă ai grija la ce mănânci, bei apă și ma faci și un strop de mișcare, e normal ca este tratamente să își facă efectul.

 

În termeni specifici, tratamentul are următoarele rezultate:

  • Piele devină mai netedă și tonifiată
  • Piele revitalizată și elasticizată
  • Efectuarea drenajului limfelor
  • Regenerării celulelor pielii
  • Piele fara aspect de “coaja de portocală”
  • Efect rapid și nedureros

Mai multe despre acest tratament puteți să aflați aici. Voi ați apelat până acum la astfel de tratamente și ce recomandări aveți?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *