Lifestyle

Cum scăpăm de retenția de apă?

De treaba cu kilogramele mele în plus știți din diverse articole de pe blog. Așa că nu mai are rost să revenim la subiect. Sunt câteva kilogramele de care tot încerc să scap. Pe lângă sport și alimentație, am ales și produsele de Sensilab. Sunt în perioada de testare și o să revin în 2-3 săptămâni cu un rezultat. Dar până atunci haideți să vorbim puțin despre acest tip de produse!

Da sau Ba!

Știu că pastilele sau băuturile de slăbit  nu sunt cea mai sănătoasă alegere când vine vorba de pierderea în greutate. Însă de ce am ales Sensilab? Pentru un boost de energie, eliminarea excesului de apă și pentru o ardere mai rapidă. Da, știu! O să ziceți că genul acesta de *promisiuni* le fac și alte produse. Întradevăr (însă… am ajuns în stadiul în care aș face orice pentru aceste kilograme. M-am gândit și la inel gastric, dar nu am voie și nici o greutate atât de mare). În urma cu 2 luni am luat niște pastile de slăbit, despre care nu v-am povestit, pentru că nu m-am simțit bine de la ele, motiv pentru care nu am avut de ce să vi le recomand. Am luat 4 pastile din 30 și le-am aruncat.

Bine, acum să nu credeți că înghit toate pastilele de slăbit pe care le prind! Zic *pastile*, însă produsele pe care le-am ales nu sunt doar capsule. Nu înlocuiesc mese, nu stai numa’ la toaletă și nu apare efectul de yo-yo. Pot da rezultate sau pot să nu dea, asta în funcție de stilul tău de viață. Am căutat despre fiecare ingredient în parte și astfel am luat decizia că sunt produse în care pot avea încredere.

La un moment dat căutam produse pentru eliminarea apei din organism și astfel am ajuns la aceste produse, precum Băutura drenantă WaterOut,  cu rol diuretic.

Conțin L-carnitină, produs ce îl folosesc din perioada liceului. Pe atunci făceam mult sport, alergam, mergeam la sală și aveam nevoie de mai multă energie ca să rezist. L-carnitină mă ajută și știu că mulți o recomandă. Pe de altă parte are rolul și de a arde grăsimile.

Bine, eu și exagerez că acest aspect pe care eu îl consider o problemă. E normal să nu mai am cele 43 de kilograme din liceu și datorită tratamentelor pe care le urmez. Însă, doamnelor, întodeaună există un *dar* și ne dorim să arătăm mai bine. Mă simt bine în corpul meu, însă Zău așa  în rochia aia strâmtă nu vreau să îmi arăt șunculițele. Abdomene, alergat, renunțat la pâine, dar uneori am nevoie și de un pic de ajutor.

Părerile pentru acest tip de produse sunt pro și contra. Eu am ales să le iau după am cerut părerea unui specialist. Evident că medicul nu mi-a spus *Da, sunt bune, o să te ajute!*. Mi-a explicat că niciodată nu o să am parte de rezultate fără sport și alimentație corectă. Și dacă mă mai și stresez din cauza asta, va fi totul degeaba. Iar dacă o să îmi facă rău, e doar problema mea! Voi vă cunoașteți corpul știți de ce aveți nevoie, eu am nevoie de energie și o soluție pentru reținerea de apă.

Oricum, revin în 2-3 săptămâni cu rezultatul și cu experiența mea cu aceste produse. Până atunci dimineața în Carol, scările sunt ale mele!

Iar secretul, doamnelor, este disciplina!  (am plecat să o caut)

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *