Lifestyle

Cum scăpăm de cearcăne?

Ce sunt cearcănele?

Cearcănele și șanțurile lacrimale sunt zonele de culoare închisă sau adânci de sub ochi. Zona din jurul ochilor are de suferit odată cu înaintarea în vârstă. Astfel, rezultatul fiind apariția cearcănelor și a ridurilor din jurul ochilor. Pungile sunt cauzate atât de pierderea elasticității pielii cât și de oboseala cronică.Toate aceste modificări se intensifică în procesul de îmbătrânire a organismului. Însă trebuie să știți că există un tratament anticearcane.

Dar ridurile?

Ridurile din jurul ochilor sunt inițial linii fine, vizibile numai când se contractă musculatura zonei, cunoscute sunt denumirea de riduri dinamice, care apar în colțul lateral al ochiului. În timp ridurile se adâncesc, devin permanente și se extind pe pleoapa inferioară.
Altfel spus, doamnelor, cearcănele și ridurile sunt semne ale înaintării în vârstă. Oricât de multă grijă am avea de noi, ele tot apar. Ne putem mândrii cu ele sau putem alege să le estompăm. Fiecare alege ce este bine și ce nu pentru corpul și înfățișarea sa.

Cum scăpăm de cearcăne?

Prin corecție cu acid hialuronic cearcane! Și da, am spus acid! Aceasta este o metodă eficientă în uniformizarea zonelor de sub ochi și laterale. Are rol de a estompa culorile închise, în ștergerea ridurilor fine și moderate din jurul ochilor.
Tratamentul constă în injectarea a unei cantități minime de acid hialuronic, cu o formulă special creată pentru această zonă delicată. Procedura de injectare nu este dureroasă și durează câteva minute.
Rezultatele apar imediat după intervenție. Ridurile fine sunt atenuate, iar șanțurile de sub ochi sunt umplute. Efectul poate dura în medie de 6 luni sau mai mult.

Există riscuri atunci când apelezi la un tratament cearcane?

Acidul hialuronic are origine non-animală ceea ce înseamnă că nu există riscul unei alergii.
Sunt curioasă dacă voi ați apelat până acum sau vă gândiți ca viitor să alegeți un astfel de tratament estetic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *