100% Style

If I don’t have red, I use blue

Adona, ma dona…

Nu degeaba am început cu un citat din Pablo Picasso, dar prefer să continui cu “A true artist is not one who is inspired, but one who inspires others”, unul dintre citatele mele preferate de la Salvador Dali.

Vorbesc despre arta și despre prima mea iubire pentru pensule, culori și foi albe. O iubire descoperită sub pătura, noaptea, la 3-4 ani. Am crescut cu pensula în mână, înconjurată de artiști. Cei mai frumoși, încântători și visători oameni: pictorii.

Pictura mă așteaptă și îndrăznesc să o înșel. Nu am niciun regret că nu am continuat să creez lumi, pentru că știu că avem o relație de dependență. Nu vorbesc prea des despre ea. O păstrez doar pentru mine: stare mea de bine.

Bucureștiul nu îmi oferă doza de inspirație de care am nevoie. Probabil nici nu l-am lăsat să îmi ofere. Un mic haos în bula mea, ce nu îl pot transpune pe o pânză. Plimbări pe înserat într-o ținută ce îmi amintește de zilele unui octombrie, pierdute într-un atelier. Un miros puternic de culori în ulei și Edith Piaf pe fundal.

Dacă sunteți curioase acesta este cunoscutul rucsac Evelyn foarte încăpător. Designul său minimalist, dar chic, se poate combina cu diverse outfit-uri, o să vedeți în articolele ce urmează la ce ținute l-am adăugat.

Painter Outfit

Fustă: Bonprix

Rucsac  Dama– Adona

Cizme: H&M

Related Post

All black și o vișină- cum să te îmbraci dacă ești... Când ești mică de înălțime și nu ai tocmai corpul de model, ai parte de o grămadă de *nu-uri* când vine vorbă de îmbrăcăminte. Dacă la toate acestea a...
Tu îți uitai ghiozdanul la școală? Când eram în clasele mici, era la ordinea zilei să îmi uit ghiozdanul la școală sau acasă. De câteva ori am uitat unde l-am lăsat și căutam după el ...
Al meu rucsac roșu (P) Nu cred că mai e cazul să repet faptul că iubesc gențile și am destul de multe. Acest lucru nu mă împiedică să îmi caut și altele. Recunosc că încă su...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *