Lifestyle

Am spus da Epilării definitive cu laser

 

Părul nedorit de pe corp, poate fi o adevărată bătaie de cap, mai ales vara. Ne dorim o piele fină, în special atunci când vrem să purtăm o fustă scurtă sau când mergem în vacanță. Apelăm la o serie de creme depilatoare, ceară, benzi, epilatoare sau Big-uri, când vrem ca pielea noastră să arate impecabil. Însă, acestea funcționează doar pe o perioadă scurtă și oferă dezavantaje. Pe lângă aceste aspecte, epilarea poate fi și costisitoare și pentru unele dintre noi, dureroasă.

 

Ce am putea face pentru a scapa de părul nedorit?

Eu apelez de ceva timp la epilarea definitivă cu laser, o decizie pe care am luat-o după ce am pus o serie de întrebări specialiștilor în domeniu. Prima zona pe care am pus-o la punct, este zona subrațelor. Nu pot spune că o pilozitate accentuată, părul îmi creștea destul de greu și rar, astfel epilarea definitivă nu era esențială de care aveam super – nevoie, însă am o pielea destul de sensibilă și prefer să o am fină tot timpul.  Foloseam epilatorul, chiar dacă o zi mă durea și aveam pielea umflată o zi, 2-3 săptămâni nu mai aveam nevoie de epilare, dar îmi creșteau firele sub piele. Am folosit o singură dată ceară și plângeam de durere, iar benzile, rar, doar pentru față.

De ce am ales epilarea definitiva laser dacă nu am probleme cu polizitatea, iar părul îmi crește destul de greu? Comfort!

Recunosc că am încercat câteva forme de epilare laser, însă am rămas la epilarea Primelase deoarece am văzut cele mai rapide rezultate. Dioda Laser Primelase este un aparat cu o putere foarte mare, care emite impulsuri foarte scurte cu doze mai de energie. Acesta se bazează pe distrugerea foliculului de păr, dar protejează derma și epiderma.

Vă spuneam că am rămas la acest tratament, pentru că a fost eficient din prima ședință. Nu sunt o persoană care să aibă răbdare și să aștept prea mult după rezultate. Totodată, din discuțiile cu cei din domeniu, acest tip de laser, oprește creșterea părului prin închiderea vaselor de sânge care hrănesc rădăcina firului de păr, nu se mai regenerează și este eficient și pentru persoanele cu tenului închis.

 

Este costisitor?

Da, este, însă comparativ cu alte tipuri de tratamente pentru epilarea definitivă, este mai eficient în mai puține ședințe.

 

Dureros? Nu. Ridic mâna, eu care nu suport nici cea mai mică pișcătură pe corp.

 

Sunt curioasă dacă voi ați apelat la epilarea definitivă cu laser și de ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *