100% Style

Diana-n roșu

Mi s-a pus pata în ultima perioadă pe roșu. După cum probabil ați putut vedea pe Facebook, dacă mă urmăriți, am pus roșu și în păr. Bine, duce mai mult către roz.

Mi-am luat rujuri, pantofi, salopete sau sacouri roși, genti dama roși (chiar mi-am comandat niste genti ieftine super drăguțe). Urmează un costum din două piese (sacou și pantalon), dar am dileme dacă să aleg roșu sau roz pudrat. Cu atâta sfeclă în jurul meu și probleme de lumea întâi, o să vă povestesc într-o zi cum am trecut în câteva luni de la blond-gri, la șaten închis, la blond din nou și acum la roz – și încă mai am păr în cap.

Ziceam de genți, am o recomandare de aproape 2 ani zile de genti dama ieftine și super drăguțe (adăugam și calitative) pe care le port. Cum spunea un prieten: Ai mai multe genți decât prieteni. V-am zis că am început să mai dau din ele, dar cum am văzut că parcă-parcă lipsește ceva. Cred că fiecare femeie are o geantă roșie. Pentru mine a devenit un must-have în materie de fashion. Ah, da, nu îmi mai plac gențile mari. Înainte purtam genți de parcă duceam cu mine jumătate de casă în ele. Când căutam cheile, scoteam alte cinci lucruri pe lângă ele. Acum iau după mine strictul necesar, bine – așa înclin să cred. Ținând cont că portofelul meu pare o agendă…dar cum am zis, probleme de lumea întâi. Oricum noi, femeile, suntem atât de complicate. Suntem în stare să întârziem o grămadă, dacă nu ne putem decide ce geantă sau pantofi să purtăm.

Acum e la modă minimalismul, dar în ceea ce mă privește, nu e deloc minimalist ce am în dulap. Puțin dar bun, dar dacă suntem genul care ne relaxăm la cumpărături…pică tot.

Acestea sunt două tipuri de genți pe care le port în ultima perioadă. Știu că seamănă, dar aparențele înșeală. Ah, și să nu uit de acele plăsuțe cu diverse print-uri pe ele. Veșnice și de purtat peste tot.

Voi ce genți vă mai cumpărați?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *