100% Style

De unde vă cumpărați haine?

Diana, ce tot scrii numai despre haine pentru femei? Pentru noi de ce nu postezi nimic?

Mi-a zis un prieten care îmi citește blogul de pe vremea în care eram pe wordpress și scriam articole despre sâni, speakeari de dezvoltare personală și MLM-uri.

Bine, bine, am cotrobăit pe internet și am căutat magazine online de unde vă puteți cumpăra parfumuri barbati, treninguri pentru barbati sau adidasi adidas. Observ că prețurile sunt ok, așa că dacă sunteți ca noi femeile, vă puteți cumpăra cât mai mult. Din câte am înțeles de la amicii mei, băieți, magazinul Gootoc are produse interesante, iar serviciile de livrare sunt în regulă. Nu știu lucruri despre calitatea materialelor produselor, însă ai mei se declară mulțumiți de câteva comenzi pe care le-au făcut pe acest site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinceră să fiu nu mă pricep eu tare bine la capitolul fashion pentru bărbați.

Cunosc băieți și băieți. Unii au două perechi de pantaloni, un maieu, trei tricouri și un parfum. Important e să fie curate și să nu fie rupte. Cum s-ar zice: strictul necesar sau mai merg o zi.

Alții au garderobă ce o depășesc pe ea mea și cunosc o gramadă de lucruri legate de fashion. Într-un fel sunt de apreciat, dar îi și invidiez pe de altă parte, că parcă au mai multă grijă de ei, decât am eu de mine pe partea de modă și estetică. Totodată, dacă ai astfel de prieteni- băieți, te poți baza pe ei în ceea privește cumpărăturile. Au gusturi bune și îți oferă sfaturi potrivite în alegerile de pe rafturile magazinelor. Așa că dacă ai prieteni- băieți care apreciază moda, poți merge liniștită cu ei la shopping, că nu o să te grăbească sau o să lași răstigniți pe pereții din mall.

Dacă aveți și alte magazine online faine cu îmbrăcăminte pentru bărbați, puteți să le adăugați în comentarii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *