Horoscop: “Nu o să îți vină să crezi!- O să îți pice fața!”

Uite ce e: sper că nu ai deschis articolul ăsta să citești ce vei face mâine în funcție de zodie sau ce îți prezic astrele pentru săptămâna viitoare. Caut-o pe Urania, ea se pricepe. Sau pe Neli Sandu. Abia știu să zic planetele din sistemul nostru solar, deci nu știu să citesc în stele, nici în cafea sau în palmă. 

Eu îmi citesc horocopul când îmi amintesc: *Hai, să văd ce îmi mai zic ăștia că să fac mâine!* Nu știu de ce, dar de fiecare dată *mâine*, conform horoscopului, va fi cea mai bună zi din viața mea, ba că o să îmi găsesc soțul și se va lega o căsătorie, ba că voi avea parte de nu știu succes și banii vor curge din cer. Dar, mâine! Azi am făcut eu ceva și astrele și-au schimbat poziția. *Bă, astrelor, faceți mișto de mine, dar mai potoliți-vă! Că toată lumea o crede pe Urania!*

 *Cât de bun/ă ești la pat!*– întâlnești pentru prima oară un tip și sari pe el cu întrebarea: *Hei, nu te supăra, ce zodie ești ? Scrie aici că vărsătorii sunt buni la pat!*. Stai că mai e un titlu *Cum face sex în funcție de zodie!*. De curiozitate dacă citești un articol ca ăsta nu-i așa că te uiți doar ce scrie la zodia ta? (stai liniștit, așa fac și eu)

Doar la horoscop poți afla cât de antipatică/ rea/ antipatică/ geloasă/ deșteaptă/ sexy/ gospodină/ ghinionistă/ imatură/ credinciosă– Crede-mă, astrele zic tot! Chiar cum vei muri sau cât de frumoși vor fi copiii tăi. Ultima cu *credincioasă* e confuză rău, m-a cam dat peste cap. Dar dacă zice, păi nu mă bag.

Află ce prințesă ești în funcție de zodie- Jur că tare curioasă am fost să văd, articolul începe așa:

Îţi vine să crezi sau nu, horoscopul este valabil şi în cazul prinţeselor cu ale căror poveşti ai crescut, iar în funcţie de zodia în care te-ai născut, îţi este atribuit un personaj de basm. Iată ce prinţesă Disney eşti în funcţie de zodia în care te-ai născut: bla bla. –

La mine scrie că sunt Cenușăreasa.- da, mulțumesc. Mult va luat să vă gândiți la asta? Dacă vrei să afli și tu ce prințesă ești intri pe euforia.tv. Vei fi surpinsă!- clar.

Te-a părăsit iubita?- Stai calm există horoscop și pentru tine *Află cum să te răzbuni pe ea în funcție de zodie!* 

Simți că ceva e în neregulă în relația dintre voi doi, bifat, de acum poți să rezolvi acest lucru: *Ce greșeli să nu faci în pat în funcție de zodia lui!*– să nu mănânci și să lași frimituri că îți trage două palme de nu te vezi, doar nu o să doarmă cu fundul în frimituri tale de pâine.

Selfie? Nu te pricepi?- Astrele știu! O căutare pe Google și afli tot!

Iubitul tău stă cam mult la baie dimineața? Dacă îi știi zodia, poți rezolva această problemă! (cred că știi că nu stă se concentreze pe ce are de făcut, se mai uită și el pe facebook să vadă ce poză și-a pus gagica aia mișto pe care a văzut-o vineri seara în Bound- merită o cratiță în cap, nu?) 

*Dă click ca să rămâi prost!*- mmm, chiar vreau să fac asta!

1398853720d2189c2c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish