100% Style

Vă cumpărați încălțăminte de pe Internet?

Mă știți că am o grămadă de perechi de pantofi și încălțăminte de tot felul. Eh, țin să vă zic că în ultima perioadă m-am mai calmat. Nu mai cumpăr atât de des și dacă se întâmplă să îmi cumpăr ceva, arunc/ dau o pereche mai veche. Mai nou am început să port încălțăminte sport, am văzut că se potrivește cam la tot ce îmbrac. Ah, da. Și papuci.

Mă întreba cineva unde găsește încălțăminte ieftină online ,așa că vă întreb și pe voi de unde vă cumpărați încălțăminte. Eu prefer magazinele standard de încălțăminte, însă se întâmplă să îmi fac și pantofi de piele la comandă. Cred că de două ori mi-am comandat pantofi din magazinele online, pentru că nu aș fi găsit acel model de platforme într-un magazin fizic. Recunosc, uneori evit să îmi comand, de teama ca numărul să nu corespundă sau pozele de pe internet să nu fie 100% reale. Însă, e mult mai comod și găsești încălțăminte ieftină online. Acum 3 săptămâni îmi căutam o pereche de sandale simple/normale prin mall și am ajuns să îmi cumpăr o pereche de sandele cu toc înalt și gras. Încă am nevoie de sandale.

Mă gândesc că atunci când comanzi din online mergi la sigur și stai concentrat pe ce ai nevoie. Plimbându-te prin magazine, mai vezi una și alta. Îți e cam greu să nu scoți portofelul. Cel puțin în cazul meu, îmi vin poftele și mai ales când vine vorba de haine și pantofi, îmi e tare greu să mă abțin. Merg să cumpăr lapte, ouă și pâine și plec cu un coș plin, chiar dacă de acasă lista era fixă. Parcă sunt hipnotizată în magazine. Dar, noi femeile, niște creaturi minunate, trebuie să ne satisfacem astfel de nevoi. Evident…normale, altfel parcă ceva lipsește și stăm cu gândul la pantofii roși de la nu știu ce magazin. Chiar dacă mai avem două perechi aproape identice. Nu îi avem pe ăia. Și prețul, oh, nu contează.

Fetelor, voi cât de des cumpărați încălțăminte de pe internet? Ați avut vreodată probleme la astfel de comenzi?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *