#IubescBio Un supermaket Bio la câteva click-uri distanță și nu numai

Povestea #JurnalulCelor10Kg continuă cu Uleiul Anticelulitic cu chili Dermazet Cosmetics de la magazinul online Poteca Verde.

Înainte de toate câteva cuvinte despre Poteca Verde pentru că ideea acestui supermarket bio este foarte interesantă. Pe lângă produsele organice, de uz caznic sau naturiste ce se regăsesc în acest loc, găsim fructe, legume și carne ce vin direct acasă prin câteva clik-uri.

În acest fel am descoperit eu acest supermarket online. Legumele și fructe sunt proaspete, ce provin dintr-o agricultură 100% ecologică. La carne găsim pui crescuți în mod convețional, dar și preparate din carne care nu au în compoziție substanțe chimice sau aditivi alimentari. Supermarketul bio online livrează atât în București, cât și în toată țara.

 

O să mă întorc pe partea de beauty, despre Poteca Verde mai povestim și în alte articole pentru că o idee pe care eu o susțin. Consumul de produse *adevărate* trebuie să ajungă o obișnuiță în viața fiecăruia. De multe ori auzim  *Nici nu știu ce să mănănc, ca să nu mă îmbolnăvesc.* Consider că o alimentație bazată pe produse de la o sursă sigură este importantă pentru o viață sănătoasă.

Așa cum am mai menționat mai sus povestea de astăzi este alături de Uleiul Anticelulitic Dermazet Cosmetics  cu extract de chilli și ulei de canepă organică. L-am ales pentru masaj anticelulitic făcut acasă. Din perioada liceului am tot folosit produse destinate masajului anticelulitic, unele foarte bune, alte mai puțin bune.

12769409_995608040496979_504569312_n

Ca o privire generală după câteva săptămâni de folosire zic: Îmi place uleiul! Încălzește și se simte acțiunea lui asupra pielii. După ce se absoarbe în totalitate, pielea rămâne foarte fină.

L-am folosit doar pentru masajul anticelulitic seara, înainte de culcare, iar dimineața se observau mici îmbunătățiri. Aici este foarte important cum și în ce fel este făcut masajul. (pentru masajul anticelulitic urmează un alt articol).

Am combinat în ultima perioadă masajul anticelilutic de salon cu masajul zilnic, făcut acasă, pentru rezultate vizibile mai rapid. A fost o decizie bună, eu una sunt mulțumită și am să continui să folosesc acest ulei.

Și cum mă știți mofturoasă când vine vorba de produse de îngrijire, uleiului de la Dermazet Cosmetics mare lucru nu am avut ce comenta.

Uleiul Dermazet Cosmetics are efect termic, încălzește zona pe care este aplicat și stimulează circulația, astfel contribuie la diminuarea țesutului adipos. Este util și în cazul durerilor articulare și reumatice.

Cum se utilizează: pielea trebuie să fie curată înainte de aplicare, se recomandă chiar și un gomaj.  Uleiul se aplică pe pielea umeda și se masează până se absoarbe. Fericite sunt fetele care au pe cineva ce le pot face masaj anticelulitic. Nu cred că trebuie să mai menționez, dar să o fac: mâinile trebuie să fie curate înainte de utilizare și spălate atent după.

Acest produs nu este recomandat pentru ten! 

Ce îmi place: Își face efectul fără probleme și este potrivit pentru masajul anticelulitic. Chiar dacă sticla este destul de mică, 100 ml, compoziția ajunge pentru destul de multe folosiri.

Ce nu mi-a place: Produsul este într-o sticlă și de desface simplu, înșurabat și deșurubat capacul. Eu una aș fi preferat un alt design al produsului pentru o aplicare mai ușoară.

Ce conține: olive europea oil (ulei de măsline), triticum vulgare germ oil (ulei de germeni de grâu presat la rece), prunus amigdalus dulcis oil (ulei de migdale dulci presat la rece), chilli extract (extract de chilli), mentha viridis leaf oil (ulei esential de menta), citrus aurantium dulcis oil (ulei esential de portocale), citrus grandis seed oil (ulei esențial de grepfruit), tocopheryl acetate (vitamina E).

Ce nu conține: SLS, SLES, PEG, EDTA, parabeni, conservanti, parfumuri sintetice, coloranți sintetici etc. – Deci putem avea încredere în el!

Acest produs îl găsiți chiar aici, iar pe Poteca Verde  puteți găsi o gamă largă de produse.

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish