Vorbim despre iubire

 

Cât costă respectul și încrederea? Cât doare atunci când pierzi pe cineva? Să îmi spui tu, ce culoarea ai folosi pentru viață? Cât valoarează trăirile tale?

La sfârșit tragi o linie și îți calculezi câți bani ai făcut? Niciodată. Banii nu înseamnă nimic. Sănătate? Nu, nu vorbim acum despre asta. Iubire, da.

Măsori cât ai iubit și cât ai fost iubit. Regretele sunt dureroase. De câte ori ai fi dat timpul înapoi? De câte ori ți-a părut rău că ai renunțat sau că nu ai avut curajul să lupți. Da, tot despre iubire vorbesc.

Înflorește alături de cineva care te face fericit. Acel om care ar face orice să te vadă cu zâmbind din sulfet. Iar asta bănuiesc că știi deja. Omul care te iartă după fiecare cuvânt urât, care îți oprește nervii și pentru care fiecare dimineață ești fericire.

Aștepți omul perfect și lași timpul să treacă. Ah, am uitat…mai întâi bani și după iubire. Așa e? Uneori e prea târziu.

Nu încerca să oprești iubirea, mergi braț la braț cu omul care te are în suflet. Treceți peste greutăți și împliniți-vă. Luptați, descoperiți-vă și trăiți împreună. Peste ani să priviți în ochi viața- unul lângă celălalt.

Totul se întâmplă cu un motiv, iar credința înseamnă iubire. Îmbătrânește lângă cineva…lângă cineva care îți dă în fiecare zi motive de viață. Iubirea se învață, se simte, se trăiește- mereu. E un dar și trebuie să te bucuri de el. Dăruiește cadouri de iubire zilnic. Ce primești va fi după linia de care am scris mai sus.

Pentru că sfărșit tragi linie doar pentru iubire.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish