Lifestyle

Iubitule, ce cadou mi-ai luat?

Am vorbit despre cadouri pentru el, dar hai să vorbim și despre cadouri pentru ea. Stăm ore întregi în magazine pentru a găsi perechea perfectă de pantofi. Însă, pentru ei, bărbații din viața noastră, poate fi un adevărat haos atunci când trebuie să cumpere cadouri femei.

Așa că m-am gândit să deschidem un subiect de discuție: ce cadouri preferă femeile să primească de ziua lor sau de sărbători? Nu de alta, să îi ajutăm și pe ei.

Așa că – hai să facem o lista “scurtă” de câteva sugestii. Dragilor, treaba stă în felul următor:

  • parfumuri: dacă îi cunoști preferințele, cu parfumul ei preferat nu o să dai greș. Pe cuvânt!
  • bijuterii: aur sau argint, o poți suprinde plăcut cu un colier, brățară sau de ce nu, dacă îți iubită/ soție cu un inel. Nu-i lua inel dacă sunteți împreună de o lună. Va posta pe Facebook. Apoi când o să vă despartiți o să îl arunce (în mare, ca-n filme).
  • cosmetice: dacă iubește să se macheze, o trusă de conturing, un ruj roșu sau o paletă de farduri pigmentate. Da, da, da! Sunt o alegere perfectă. Nu e greu să le cumperi. Stai să îți explic. Te duci în Douglas/ Sephora/ Mac/ Nyx, spui parola “cadouri femei” doamnele din magazin o să știe 100% pe ce vei goli cardul. Poți merge pe ideea de seturi, noi, femeile, iubim treaba asta. Dacă cea care urmeză să primească cadoul de la tine, nu știe ce este un eyeliner, folosește ruj doar când merge la o nuntă și la fondul de ten întreabă “ce e ăla?”, ei bine, citește următoarele sugestii de cadouri.
  • o vacanță: știu, cam brusc de la rujuri la o vacanță, dar dacă te gândești cu 8 luni înainte că urmează ziua ei, poți găsi cu ușurință bilete de avion și hotel mai ieftin. Dacă tocmai ai luat salariul, iar mâine e ziua ei….ai dat-o în bară!
  • cățel/ pisică: să fie de rasă, te rog. Bine, acum nu zic… poate găsești o pisică la roata mașinii și i-o poți face cadou, știi tu, salvezi un suflet. Insă nu, hai să fie o pufoșenie cu fundiță roșie, bagată într-o cutie mare de cadou. Ca pe videoclipurile de pe Facebook în care femeile plâng când primesc un cățeluș. (Pluto e la bunici de două săptămâni și mâine merg să îl iau, îmi e atât de dor de el) – să revenim. Dacă nu îi plac animalele sau e alergică la ele, nu…întoarce-te la ideea de vacanță.
  • pantofi, haine, haine, haine. Dacă îi știi mărimea, e perfect.
  • chestii și chestioare de decor roz cu citate. Crede-mă că prind.
  • bilete la concerte, teatru…. vacanțe.

Eh, dacă cumva e ziua ei mâine și nu ai timp, încearcă să alegi orice altceva înafară de cutie de bomboane cu flori, pentru că “Iubitule, ai uitat…” va fi dur. Noi, femeile, spunem că nu ne dorim cadouri, dar să nu cumva să ajungi acasă cu mâna goală, că vei face drum dus – întors Dristor o perioadă.

Sunteți pupați!

1 thought on “Iubitule, ce cadou mi-ai luat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *