Lifestyle

Pierderea kilogramelor cu L-Carnitine

În articolul de ieri v-am spus că sunt la dieta daneză, asta după ce anul trecut am slăbit 17 kilograme în timp foarte scurt, povestea o puteți citi aici, iar acum vreau să slăbesc încă 10. Eh, recunosc că muncesc destul de mult cu cele 10 kilograme și mă abțin de la sute de pofte, dar o perioadă doar am menținut greutatea la care ajunsesem. Acum îmi e dificil să am perioade de waterfasting, cele în care am încredere că pot să le pierd ușor, fiind mereu înconjurată de copii și activități pentru care trebuie să fiu Duracell. Pentru dorințele mele, pe lângă dieta daneză și menținere, am un consum scăzut de calorii și sport (nu pot să mă laud că merg foarte des la sală – pentru că nu am uneori motivația necesară), adaug și câteva ajutoare precum Carnitina.

Vream să vă povestesc de acest produs încă din ianuarie, însă au tot apărut momente în care sănătatea mea a fost pusă pe primul loc, motiv pentru care 50-ul pe cântar l-am amânat până când o să fiu pregătită pshihic.

 

Ce este L-Carnitina?

Carnitina este un supliment nutritiv care îmbunătățește calitatea vieții, potrivit persoanelor care se simt lipsite de energie și vor să piardă în greutate. Carnitina transforma celulele de grăsime în energie.
În cazul în care vrei să slăbești, administrează-l înainte de efortul fizic. Ține cont că nu este un supliment miraculos, care slăbește în timp ce te uiți la seriale. De altfel, trebuie să aveți în vedere că și un stil alimentar cu un aport caloric scăzut și mișcare fizica, ajută în pierderea kilogramelor și definirea unui corp armonios.

Consum Carnitina de vreo 5 ani în timpul antrenamentelor sub forma de pudră, pe care o amestecam cu apă și o consumam înainte de acestea. Acest tip de produs l-am regăsit și pe site-ul Body Line, denumit Platinum L-Carnitine. Sub formă de capsule, produsul este recomandat în doza de două capsule zilnic.

Beneficii L-Carnitine și pe care eu le-am observat:

  • elimină slăbiciunea musculară
  • mărește intensitatea efortului fizică și performanțele fizice
  • oferă mai multă energie în timpul antrenamentelor

Totodată Carnitina se regăsește și în produse precum:

  • Carne de vita
  • Ouă
  • Piept de pui
  • Branză cottage
  • Pâine integrală
  • Orez
  • Suc de portocale

Pe site-ul BODY LINE Nutrition găsim o gamă largă de proteine, produse de slăbit, suplimente pentru masa musculară, vitamine, minerale, batoane proteice, energizante și echipament sportiv pentru fitness și culturism. Mai multe despre produselor lor și detalii despre aceste găsiți pe site-ul lor www.bodylinenutrition.ro. Totodată vă recomand să consultați un medic, înainte de utilizarea oricăror astfel de tipuri de vitamine sau produse și să țineți cont că astfel de produse trebuie să fie de calitate.

 

Ce astfel de produse folosiți pentru pierderea kilogramelor în pus?

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *