Noutăți în România- suplimente 100% naturale LaVie

Noutăți în România- suplimente 100% naturale LaVie

Date: May 14, 2017 By: dianafiicuminte Tags: / /

 

Pe Facebook am anunțat câteva noutăți care și au făcut loc și în piața din România. Este vorba de suplimentele nutritive fabricate de La Vie, pe care le găsiți pe acest site, ce au la bază o  tehnologie folosită în laboratoarele din Bulgaria, și păstrează mai mult de 90% din nutrienți.

Să vă prezint 5 dintre produsele La Vie:

  1. Slimsima: este un produs cu o formulă perfectă pentru arderea sporită a grăsimilor acumulate și curățarea organismului.  Este eficient în slăbire, îmbunătățirea digestiei, eliminarea lichidului reținut în organism și eliminarea toxinelor.

Conține: extract din Păpădie, extract din Ononis, extract din Mentă

 

 

2.  Sanveine:  are efect asupra combaterii varicelor, tonului organismului și fortificarea vaselor sangvine. Sanvein  întărește vasele sangvine și menține elasticitatea acestora,  fortifică capilarele,  ajută țesutul conjunctiv, eficient împotriva hemoroizilor, are proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și diuretice, reduce riscul formării cheagurilor (trombilor).

Conține: extract din Aesculus, extract din Sunătoare, extract din Coada-calului

 

 

3. Calm: este un remediu natural care ajută la liniștirea sistemului nervos și eliminarea stresului acumulat pe parcursul zilei în organism.  Are rol în  liniștirea sistemului nervos, eliberarea de stres; eliminarea tensiunii si iritabilității, îmbunătețește sistemul  digestiv și oferă un somn liniștit.  Calm este util și pentru: durerile de cap, migrene, stări de greață și vomă, disconfort gastric, arsuri la nivelul stomacului și colici, inflamații, reglarea apetitului.

Conține: extract mentă, mușețel și sunătoare

 

 

4. Feminita: еste un produs natural pentru femei, care îmbunătățește libidoul și echilibrul harmonal. Este potrivit pentru femei mature și pentru femei aflate în timpul menopauzei și după menopauză.  Are rol în creșterea libidoului, ajută la luptă cu infertilitatea, lupta împotriva apariției osteoporozei și îmbunătățirea imunității.

Conține: extract din  Lepidium meyenii (“planta sacră a incașilor”), extract din Epimedium („iarba țapului”), extract din Colții babei

 

 

5. Sideritis scardica Griseb: planta conține 22 elemente, benefice  organismul omului. În componența sa există zincul. Produsul echilibrează tensiunea arterială, întărește oasele, ajută la reproducere, ajută funcția pancreasului, protejează împotriva răcelii și gripe. Este un  imunostimulant, antioxidant si diuretic foarte puternic, curăță toxinele la nivel celular, încetinește îmbătrânirea și armonizează în întregime procesele în organism.

 

Pe lângă aceste produse, pe LaVie găsiți și produse destinate sănătății bărbaților. În această perioadă testez produsul Slimsima- preferatul meu. Urmează să vă povestesc mai multe despre el și despre rezultate. Până atunci vă invit să mă urmăriți și pe Instagram.

Comments (2)

Sibel

Le-am vazut si eu in magazinele din afara, dar nu am avut curaj sa le incerc. Sa ne spui cum ti s-au parut.

dianafiicuminte

Momentan folosesc Slimsima, care mi se pare genial și observ în fiecare zi mici schimbări. Acum câteva zile am avut o problemă și eram tare agitată/ nervoasă și am folosit Calm seara- efect rapid- m-am liniștit într-un timp foarte scurt. Însă nu îmi place deloc gustul…parcă aș mânca o mână de mărar. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *