LORD ACADEMY

LORD Academy – Diana Mătușa

Programul LORD Academy este înființat în anul 2017, dezvoltat de către Casa De Producție Media și Audio-Video, LORD Media Production.
LORD Academy este susținut în Școlile și Grădinițele din București, în module organizate în fiecare sâmbătă și individual pentru copii, elevi și adolescenți. Conține ateliere de dicție, actorie și dezvoltare personală, predate atât de traineri instruiți, cât și de către vedete de televiziune.
  • Atelierul de actorie și dezvoltare personală va consolida atât dezvoltarea capacității de memorare, dar pune accent și pe dezvoltarea personală.
  • Atelierul de dicție are ca obiectiv identificarea și corectarea problemelor de vorbire ale copiilor. Controlul emoțiilor, cunoașterea de sine, antrenamente de imaginație, dezvoltarea expresivității sunt doar câteva elemente pe care punem accent în cadrul programelorLORD Academy.
Totodată în cadrul LORD Academy sunt susținute atât workshop-uri pentru studenți și adulți – Primii Pași În Televiziune, cât și ateliere de dicție individuale.
Urmăriți pagina noastră de facebook, LORD Academy, unde anunțăm detalii despre atelierele și modulele organizate.
Pentru parteneriate, oferte, și colaborări sau ședințe individuale, contactați-ne la numărul de telefon:
  • 0775 176 571 Diana Mătușa/ Business Manager
  • Email: office@dianamatusa.com

Related Post

Dacă aș putea, m-aș muta în alt corp   Diana, tu mai scrii? Da, mai scriu...dar în ultima vreme mai puțin pentru mine, mai mult pentru treburile de la muncă. Unul dintre lucrur...
De luni mă apuc de slăbit- catering sănătos A trecut o săptămână de când urmez pograamul de catering sănătos și cele 4 antrenamente săptămânale.  De luni m-am apucat de slăbit și este pentru pri...
De ce urăsc job-urile de 8 ore? Am 23 de ani și pe la sfârșitul lui 2016 am zis *gata, trebuie să îmi caut un job serios! Ce tot atâtea proiecte și colaborări. Nu, domne, job serios,...

1 thought on “LORD Academy – Diana Mătușa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *