Uncategorized

LORD Academy – Diana Mătușa

Programul LORD Academy este înființat în anul 2017, dezvoltat de către Casa De Producție Media și Audio-Video, LORD Media Production.
LORD Academy este susținut în Școlile și Grădinițele din București, în module organizate în fiecare sâmbătă și individual pentru copii, elevi și adolescenți. Conține ateliere de dicție, actorie și dezvoltare personală, predate atât de traineri instruiți, cât și de către vedete de televiziune.
  • Atelierul de actorie și dezvoltare personală va consolida atât dezvoltarea capacității de memorare, dar pune accent și pe dezvoltarea personală.
  • Atelierul de dicție are ca obiectiv identificarea și corectarea problemelor de vorbire ale copiilor. Controlul emoțiilor, cunoașterea de sine, antrenamente de imaginație, dezvoltarea expresivității sunt doar câteva elemente pe care punem accent în cadrul programelorLORD Academy.
Totodată în cadrul LORD Academy sunt susținute atât workshop-uri pentru studenți și adulți – Primii Pași În Televiziune, cât și ateliere de dicție individuale.
Urmăriți pagina noastră de facebook, LORD Academy, unde anunțăm detalii despre atelierele și modulele organizate.
Pentru parteneriate, oferte, și colaborări sau ședințe individuale, contactați-ne la numărul de telefon:
  • 0775 176 571 Diana Mătușa/ Business Manager
  • Email: office@dianamatusa.com

Related Post

1 thought on “LORD Academy – Diana Mătușa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *