Lifestyle

Mâncare gătită v.s mâncare comandată

Ce alegeți între a găti mâncarea sau a comanda?

Desigur, varianta în care gătești acasă este cea mai potrivită, dar uneori nu ai timp / sau în cazul meu ai învățat să gătești gustos, dar ăh, bucătaria nu e pe aceeași lungime de undă cu tine. Mai ales că urăsc să spăl vasele.

Eu aleg ambele variante. În weekend aleg mâncare gătită pentru că am mai mult timp să stau în bucătărie, să îmi fac cumpărăturile și să gătesc rețete noi. Dacă pe partea de bucătărie, acum ceva timp eram total pe lângă, chiar dacă știam de la mama cum mergea treaba, nu găteam. Recunosc, nu e ca și cum îmi făcea plăcere să fac mâncare. În plus, sunt genul de persoană care mănâncă o singură dată din mâncarea gătită. (sau uneori deloc. nu îmi place mâncarea reîncălzită). Și cu ocazia asta află și mama că în timpul facultății aruncam foarte multă mâncare trimisă de ea. Scuze, mama! Era bună, dar pur și simplu nu îmi plăcea ideea ca mâncarea să fie reîncălzită. Acum știu că se întâmplă să mergi la restaurante și să primești mâncarea de ieri, dar măcar nu o văd când e reîncălzită.

Dacă în weekend aleg să stau în bucătărie, să fac de cele mai multe ori mâncare la cuptor, în timpul săptămânii comand mâncare. O perioadă comandam de la Fast Plevnei, nu știu cât de calitativă e ce primesc de la ei, însă pun oamenii aia un suflet în piure-ul ălă de te uită Dumnezeu cu furculița în mână. Și e și ieftină.

Recent mi-am comandat de la Presto Pizza. Mâncărică bună, a ajuns caldă și repede. Am mai scris despre comanda de mâncare și unul dintre aspecte pe care îl am în vedere atunci când comand, este să vină repede. Dacă am poftă la 12 de paste și mâncare ajunge la 14, probabil atunci ori am mâncat ce am găsit prin frigider ori mi-a venit pofta de burgeri sau salată. Așa că o să mai comand de la Presto Pizza, mai ales că băieții ăștia fac un suc bun – limonadă care are și căpșuni. După berea cu ghimbir, băutura asta este printre preferatele mele.  Ah și pun multă brânză în paste. Atât de multă încât mai adaug 2 serii de abdomene.

În concluzie, aleg atât mâncarea gătită, cât și cea comandată. Dar cum weekend-ul are doar două zile, da, aleg mai mult mâncarea comandată, mai ales că scap de spălatul vaselor. Vă las câteva fotografii cu mâncarea de la Presto Pizza .

 

1 thought on “Mâncare gătită v.s mâncare comandată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *