100% Style

Tu ce portofel alegi?

Tatăl meu are de vreo 5 – 6 ani același portofel. Când îi mai fac eu sau mama cadou un portofel îl schimbă. În rest, un portofel mic, în care, surprinzător, îi încap toate cardurile, bonurile și mărunțișul. Eu am un alt portofel special pentru mărunțiș.

Eu, în schimb, îmi cumpăr un portofel nou o dată la 3-4 luni. Mă plictisesc repede și poate un pic superstițioasă: Să îmi iau alt portofel, ăsta nu prea mi-a adus noroc. Recent mi-am cumpărat un portofel de la Green Garden, din colecția Travel, care arată mai degrabă ca o agendă – dar îl ador. L-am găsit în Thassos, la un boutique cu o grămadă de accesorii drăguțe. Pe lângă design-ul care m-a atras de la prima vedere și reducerea de 20 euro a fost pe gustul meu. Este destul de mare, numai bun pentru toate lucrurile pe care le port în el.

 

Design-ul pentru portofele piele barbati este cam la fel: mici cu multe încăperi, care să aibă loc în buzunarul oricui. Am două recomandări de portofele barbati, care mie mi-au atras atentia.

Portofel barbati din piele naturală, Pierre Cardin, foarte generos compartimentat, cu o nuanță cafenie și un design rafinat. Potrivit pentru bărbații, ca tata, care poartă un portofel ani de zile fără să se rupă. Prețul este redus de la 169 lei, la 99 de lei.

 

Portofel barbati Pierre este din piele naturală și ușor de asortat pentru pretențioși. Modelul este subțire, bine compartimentat. Dacă vreți să îl faceți cadou, prețul este redus de la 279 lei, la 169 lei.

Am nevoie să fac un cadou zilele acestea și nu mă decid pe care să îl aleg dintre cele două. Voi ce ați alege?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *