Lifestyle

Aolo, să vezi acum antrenamente!

Vă ziceam aici că am comandat mâncare de la Presto Pizza și mi-a plăcut. Hai să vă zic pe larg. Dacă vă fac poftă, nu dați vina pe mine. Îmi dau și eu cu părerea pe aici.

 

Pizza. Delicioasă!

Îmi place brânza, iar Presto Pizza pune din plin. Ah, yammy. Da, știu, nu vă imaginați că am mâncat toată pizza asta, că merg în vacanță și totuși vreau să port costum de baie pe plajă, dar am savurat o felie. Sper că antrenorul nu citește blogul meu. Altfel, o să înțeleagă de ce de o săptămână cântarul nu se schimbă.

Blat pufos, o pizza în ordine. Apropo, mie nu îmi place pizza, adică nu mănânc prea des acest tip de produs. Trebuie să aibă în blat pufos și un miros plăcut. Mamă, Diano, câte pretenții.  Mă, oamenii mi-au cerut părerea. Pizza a fost bună, pe gustul meu – om care mănâncă pizza la “ocazii”.

 

 

 

Pasteleee…

 

Carbonara, din nou, cu multă brânză sau sos, ce o fi ălă. Dar e ceva cu brânză. Dacă la pizza sunt pretențioasă, aici bat recordul. Trebuie să nu fie prea uleioase, nu prea sărate, să aibă destul sos. La Presto Pizza am găsit niște paste bune rău. Da, o să ziceți că reclamă și bla bla, recomanzi că le-ai primit gratis. Știți deja, dacă nu îmi plăceau și le vomitam după, naiba mai scria despre ele. Oh, observați vă rog că #dianafiicuminte încă există. O dau la sinceritate, iar pastele le recomand. Ia și bagă!

 

 

 

B u r g e r i i

 

Eh… ați înțeles ideea. Sunt mofturoasă când vine vorba de mâncare. Dacă mai trageți o privire pe blog, poate știți că sunt fidelă unor burgeri. Să le dea Dumnezeu sănătate celor de la Brooklyn Burger. Așa că foarte rar, în ultimele 7-8 luni am mai mâncat alți burgeri înafară de Brooklyn. Oamenii ăia știu care e faza cu un burger ca la carte.

Dar mă, burgerii de la Presto Pizza nu se lasă mai prejos. De ce zic asta? Chiflă bună, carne gătită bine și ingrediente bine alese. Partea proastă e că l-am mâncat pe tot și după ce las asta aici, mă duc să fac foarfece, podul pentru fesieri și genuflexiuni.

Dacă de mâncat l-am mâncat, înseamnă că primește din partea mea 5 steluțe cu usturoi și sos.

 

Bun, mâncare bună, kilograme rele. Dar așa, o dată pe săptămână, parcă merge un cartof, un burger… e la modă fundul mare. Nu?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *