Ședința foto la Rafa Studio- Altfel decât m-am așteptat

Într-o zi de luni, acum 2 săptămâni, ajungeam la fetele de la Rafa Studio. Cum așa? Mă tot uitam pe fotografiile de pe site-ul lor și vedeam altceva, sunt diferite și evidențează femininatatea. Pot să surpindă anumite trăsături într-un mod plăcut și aspectul fotografiei este altfel.

Plecasem de acasă cu o geantă plină de haine. În aceea zi s-a spart țeava de sub cadă și era furtuna la vecina de sub noi. Cu super-multă agitație în casă, nu am avut timp să mă gândesc cu ce să mă îmbrac la ședința foto. Am ajuns la studio, cu ceva întârziere pentru că mă cam rătăcisem. Taximetristul nu m-a lăsat la adresa corectă, iar eu cu Google Maps-ul în mână și Florentina la telefon a trebuit să îmi dau seama pe unde trebuie sa ajung.

IMG_8402-florentina-rafaila-rafa-studio-foto-galerie-ro-web

Fetele Florentina și Petronia m-au primit într-un studio micuț și primitor Prima dată Petronia m-a machiat, cu greu pentru ca tot stăteam de vorbă cu Florentina și trebuia să tac pentru a nu-mi greșii machiajul. În ceea ce privește părul nu am vrut să îmi fac vreo schimbare majoră pentru că am renunțat la placă și ondulator de ceva timp. Cam așa arată părul meu când nu îi fac nimic.

La partea de machiaj a fost foarte drăguț, iar când a venit momentul să mă uit în oglindă, nu am prea avut cuvinte. Machiaj-ul Petroniei a fost un pic mai diferit față de orice alt machiaj pe care l-am purtat vreodată. Când mă machiez singură încerc să îmi păstrez cei 23 de ani, dar sunt obișnuită atunci când sunt machiată de altcineva să se adauge câțiva ani pe fața mea. Mi-a plăcut mult machiajul Petroniei, mai ales pentru faptul că m-a luat prin surprindere.

Machiată, îmbrăcată și aranjată ne-am apucat de poze. De unde? Îmi lăcrima ochiul stâng ca nebunul. Florentina a tras ușor, ușor câte o fotografie. Ștergeam ochiul și după click pentru fotografie, iar lăcrima. Așa m-a supărat treaba asta. După prima ținută s-a mai potolit ochiul cât de cât, dar îmi era roșu și umed.

IMG_8417-florentina-rafaila-rafa-studio-foto-galerie-ro-web

Ce mi-a plăcut cel mai mult la Rafa Studio?

Fetele au foarte multă răbdare și sunt super faine. Iubesc oamenii care fac treabă de calitate, fără grabă și atente la detalii. Înțeleg că pentru a ieși fotografii bune, trebuie în primul rând ca modelul să se simtă bine din toate punctele de vedere.

Studio-ul fetelor îl găsiți pe B-dul Octavian Goga, nr.2, sector 3, București, iar pentru o programare o poți contacta pe Florentina la numărul de telefon: 0726.716.116.

IMG_8397-florentina-rafaila-rafa-studio-foto-galerie-ro-web

IMG_8413-florentina-rafaila-rafa-studio-foto-galerie-ro-web

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish