Lifestyle

Restaurant ZAO – un review de 5 stele cu usturoi și sos

 

În ultima vreme am fost la câteva restaurante cu specfic chinezesc, pe lângă pub-uri cu burgeri și mâncare românească la care merg cel mai des.  Laudele le îndrept către ZAO, o locație cochetă și aerisită din Bulevardul Mărășești. Și știți că sunt pe sinceritate, dacă nu mi-ar fi plăcut, nu l-aș fi recomandat aici. Hai să vă zic câteva lucruri despre el:

  • mâncare de nota 10 – orice ai comanda! Eu am ales cartofii cu usturoi și Vita cu urechi de lemn, super yammy, dar nu m-am putut abține să nu *fur* și din farfuriile prietenilor mei. Încă puțin și mă duceam și la ceilalți clienți cu degustarea.
  • locația arată foarte fain – perfectă pentru petreceri și evenimente restrânse sau relaxare alături de familie, prieteni sau de ce nu, o cină în doi. Restaurantul dispune atâte de mese cu mai multe locuri, dar și de mese în doi.
  • personal amabil – iar aici, dacă mă știți, sunt foarte atentă.
  • prețuri bune – deloc umflate sau peste măsura așteptărilor. Și mai ales că porțile sunt…
  • porți foarte, foarte generoase – am reușit să mănânc jumătate din porția cu urechi de lemn și îmi părea rău, tare bune! Iar eu, o mare mâncăcioasă, mă mai uit și la gramaj.
  • Calitate – Cantitate – Preț: un restaurant ce primește din partea mea 5 stele cu usturoi și sos pentru Restaurant Zao!
  • pofta de a te întoarce!

Preparatele sunt savuroase, diverse și proaspete. Cu siguranță vei rămâne cu o impresie plăcută. Am prins momentul și Carmen m-a suprins în câteva fotografii. Nu pot să nu mărturisesc faptul că face parte din fotografii mei preferați. Amintiri plăcute.

Voi ce restaurant chinezesc preferat din București aveți? Hugs!

 

Fotografii realizate de My Event photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *