100% Style

Printre rochii, genți și pantofi

Vorbeam în articolul trecut despre faptul că niciodată eu nu am cu ce să îmbrac. Veșnica problemă de când mi-am deschis blogul și am început să povestesc despre asta. Problemele mele de lumea întâi.

Dar trebuie să vă spun că în iarnă, cred că am dat 60% din toate hainele mele și în fiecare lună încerc să le sortez. Pe unele le vând pe AnunturiGratuite88.ro la categoria moda si frumusete. Mă gândeam, în primăvară, să merg la un Yard Sale să mai scap de ele. Nu vă imaginați că dacă le dau, nu îmi cumpăr altele în loc. Însă, în ultima perioadă, parcă am început să răresc mersul în magazine. Eh, depinde de starea mea. Dacă am o perioadă agitată, mă relaxez și cu astfel de activități. Uneori parcă nu mă simt bine dacă trec 2-3 săptămâni și nu am nimic nou de purtat în dulap.

E de apreciat că acum rochile și sacourile mele au loc într-un singur dulap. La capitolul încălțăminte mai am de lucrat. Ah, un rând de aplauze vă rog. Am reușit să dau din genți. Acolo era o problemă cu un grad mare de dificultate. Aveam o grămadă de genți, îmi cumpăram foarte des. Acum am strictul necesar, cred.

Și la partea de cosmetice stau relativ bine. Au loc toate într-un dulapior și aștept să se consume, ca să pot să îmi iau altele. Mai puțin în ceea ce privește machiajele, acolo chiar îmi e greu! Cu toate că observ că folosesc zilnic o singură trusă de make-up, un rimel, un tuș, un fond de ten cu o pudră, nu pot renunța la celelalte cutii cu tot felul de farduri și rujuri. Nu știi niciodată când ai nevoie de contouring  sau gene false la un eveniment.

Nu știu cum sunt alte femei, însă, pentru mine, modul în care arăt atunci când ies afară este destul de important. Pun accent pe ce și cum port. Dacă nu sunt bine pusă la punct, adopt stilul *pijămălistic*. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *