Al meu rucsac roșu (P)

Nu cred că mai e cazul să repet faptul că iubesc gențile și am destul de multe. Acest lucru nu mă împiedică să îmi caut și altele. Recunosc că încă sunt în căutarea genții perfecte!

Pe lângă genți, iubesc și culoarea roșie. Probabil mi se trage de la zodie, sunt taur. Prin cele două iubiri ale mele am dat de un rucsac minunat cu care mă laud de câteva zile. Geantă sau rucsac, pentru mine nu contează! Orice lucru în care îmi pot căra jumătate de dulap e perfect! Doar nu ies nepregătită din casă!

Despre un alt rucsac am mai scris și într-un articol anterior. Tot acolo am anunțat că o să mai fie și alte articole despre acest tip de produs. Bine, bine și despre genți o să scriu.

(Dacă tot vorbim de *scris*, iertată să îmi fie absența de pe blog, dar sunt implicată într-un proiect super fain la muncă și greu mă dezlipesc de el. Iubesc ceea fac și mă implic 100%. Plus de asta mai am și un master de terminat, un hamster de hrănit și prieten de iubit. Când și cum pot îmi fac prezența pe blog și încerc să îmi dau interesul cât mai mult. Trebuie să am grijă și de el să se facă mare!)

 

_MG_1376

Minunatul rucsac îl am de la Adona și sunt foarte încântată de el. E super încăpător și are 5 compartimente. Când sunt grăbită, uit că fiecare lucru trebuie pus în buzunarul său și toate ajung să fie rătăcite prin ghiozdan.

De ce îmi place acest rucsac?

E genul de rucsac pe care l-aș păstra pentru fata mea. La 16 ani să poarte rucsacul vintage al mamei și să fie întrebată de colegele de la școala de unde îl are. Știu că lucruri se demodează, dar e un model clasic și merită toți banii. În plus de asta aproape că se potrivește cu orice ținută.

Eu am fost la pozat cu el pentru că tare drag îmi e și merită să apară la secțiunea de fashion! Mai am poze să vă arăt de la ședințele foto, dar data viitoare o să le vedeți!

_MG_1378

 

Rucsacul Tara îl găsiți pe mai multe culori: albastru, negru, maro, crem sau roșu. Era să uit! Materialul rucsacului este foarte rezistent. Lucru ce mi-a plăcut de prima dată! Oricât de neatentă aș fi cu el, nu există șansă să mi se rupă prea repede.

Un alt aspect ce mi-a plăcut, dar ține de Adona, este faptul că a ajuns foarte repede la mine! Eram destul de nerăbdătoare atunci înainte să ajungă.

_MG_1380

 

Dacă tot v-am scris de Adona, să știți că pe pagina lor de  Facebook găsiți un concurs unde puteți câștiga o geantă chiar de la ei.

 

 

Fotografii MIHAELA AGARICI.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish