Beauty

Of, dar chiar îmi plăcea Dove!

Ah, nu îmi place să am o poziție contra pe blog, însă în materie de beauty e normal să apară și dezamăgiri. De multe ori m-am abținut să nu scriu astfel de postări și să recomand pe blog doar produsele de care am fost mulțumită, însă dezamăgirea apare de data aceasta la nivel de brand. Un brand familar, de la care nu am pretenții, dar totuși o fărâmă de speranță!

După mult timp în care am folosit doar Ducray și produsele de păr de la Capra Nera, în urmă cu două săptămâni simțeam nevoia să fac o schimbare. Mă gândeam la L’Oréal sau alte produse profesionale, însă m-am oprit la Dove. (Sper ca hairstylist-ul să nu vadă postarea asta) Eram în fața raftului și zici că eram hipnotizată, fără să mă gândesc vreo secundă că pot alege altceva mai potrivit pentru părul meu, le-am pus în coș direct. Unde a dispărut momentul în care eu stau și citesc etichetele? Eh, e Dove! E bun! O să îmi placă! (zicea o voce în capul meu, total indiferentă de situație). De asta și în fotografie sunt două șampoane și un balsam. Inițial am cumpărat șamponul în cantitate mică, crezând că e balsam – deci total neatentă în acel moment. Și nu mă certați, dar în ultima lună nu am folosit deloc mască. Simt că părul meu mă imploră să aplic una, însă am așteptat reducerile pentru a comanda această mască – fără dar și poate cel mai bun produs pe care l-am folosit vreodată pentru păr.

Singurul aspect pro este mirosul, restul o dezamăgire totală (și poate prețul, până în 20 lei). Nu mi se pare că am părul curățat după utilizare și simt nevoia să îl spăl la două zile. Pe ambalaj scrie hidratare intensă– nu, eu una am observat că e foarte deshidratat. Fără volum, fără formă- bine, acum nu știu de ce mă mir, sunt produse de mass-market, de la care nu trebuie să ai pretenții. Bine. nu e ca și cum aveam super-pretenții, însă exista o doză de speranță. Și păcat, pentru că Dove e totuși un brand cu renume, cu produse cât de cât bune.

Am și gelul de spălat pe mâini și la fel, nu îmi place deloc – simt că mă spăl degeaba. În schimb ador săpunurile și de peste 20 de ani, eu și familia mea le folosim. Când eram copil, găseam destul de greu Dove, iar pe atunci printre săpunurile care erau pe piață, acesta era cam cel mai scump. Dacă greșesc, să îmi ziceți! Tot atunci găseai doar pe cel albastru închis (cream beauty bar) și nu îmi plăcea deloc mirosul lui, dar boss, te spălai cu Dove.

În facultate am folosit foarte mult produsele de păr de la Elseve, așa că dacă îmi vine pofta de produse mass-market, poate o să aleg acest brand. Am zis *poate* pentru în primăvară-vară, mi-am luat gama nouă (albastră, mentă, ceva), șamponul a devenit spumant de baie, iar de balsam îmi aduceam aminte când se terminau altele.

Sunt curioasă să aflu dacă folosiți produse de păr Dove și ce părere aveți despre ele? Totodată ce recomandări aveți pentru momentele în care simți nevoie de o schimbare a șamponului/ balsamului?

Sunteți pupate!

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Of, dar chiar îmi plăcea Dove!

  1. Nu am prea folosit produse pentru par de la Dove 🙂 săpun lichid mai folosesc de la ei…dar cam atat! 🙂 Mi se pare ok ca si șampon de pe piata Elseve… ma inteleg ok cu acesta 🙂

    1. Uite că de creme nu am vorbit. O singura data am folosit o crema de maini de la ei, insa a ajuns la mama. Ei ii placea mai mult.

    1. Eu am un păr normal, dar cu tendințe exagerate de uscare (chiar dacă beau apă multă), am nevoie de produse super-super hidratante. Şi da, mai are momente când devine gras la rădăcină. Ugh

    1. Sincer nu îmi aduc aminte, dar de multe ori aleg produsele și din prisma mirosului lor – așa se întâmplă și la Dove. Este gama Go Fresh (verde), îmi place la nebunie! 😀

      1. Nu a aparut de mult la noi in Romania. Prima data am primit un sampon din aceasta gama adus din Austria si apoi m-am rugat sa vina si la noi aceasta gama :)). Este incredibila, cel putin eu nu pot sa ma plang de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *