#IubescBio De ce îmi place SLooP?

 

Mere, Pere, Avocado, Morcovi, Mago, Rodie, Banane, Vișine, Coacăze, Cocos, Ananas, Castraveți… pe lista de cumpărături. Oh, mai bine lasă! Aleg, mai degrabă, să îmi cumpăr un smuti deja preparat.

100 bunătăți, 0 răutăți

Încep direct cu 3 motive pentru care de ceva timp am ales să beau SLooP:

Motivul 1. Nu conține aditivi, coloranți, conservanți, arome sau zahăr adăugat.

Motivul 2. Sloop înseamnă sucul, pulpa și fibrele din fructe și legume, atât și nimic altceva.

Motivul 3. Sloop conțin numai și numai suc din fructe proaspete.

*Un motiv mai diferit: Arătă tare bine în poze. SLooP se pare că e și fotogenic, nu doar gustos! Pe Instagram l-am pus de câteva ori!

 

 


 

Pe SLooP l-am descoperit acum puțin timp, pe rafturile unui supermarket și mi-a plăcut super mult. Au o gama variantă de unde poți să alegi. În funcție de fructele și legumele care îți plac. Nu uita: 0 răutăți!

 

Încă alteva lucruri interesante legate de SLoop:

Cum este posibil să rămână proaspăt mai mult timp deși nu are conservanți?

Am aflat că este vorba de: Tehnologia HPP (High Pressure Processing)

Adică: Se aleg legumele și fructele proaspete. Se storc, se pun în sticluțe și se sigilează. După toată treaba asta se introduc în niște tuburi mari, unde se aplică o “pascalizare” (presiune presantă- câteva mii de bari). Totul la rece, pentru a fi păstrate bunătățile lor.

Cel mai mare dușman al meu este: Sfecla. De când am descoperit smutiul Sloop cu sfeclă, rodie, morcov și banană, consum sfeclă fără să strâmb din nas. Nu se compara cu Sloop-ul meu preferat, dar știu că am nevoie.


 

Sloop-ul meu preferat este cel de Coacăze și Mere. Este slooper-bun! Perfect când îmi vine pofta de ceva dulce. Niciodată nu m-am gândit că o combinație între coacăze și mere poate fi atât de bună!

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish