Lifestyle

Stai cu chirie? Uite niște stickere!

Când stai cu chirie sunt avantaje și dezavantaje. Un dezavantaj este că nu poți să te trezești dimineața și să zici: Gata, azi vreau să înlocuiesc mobila, sparg un perete și schimb faianța! Că probabil a două zi ești dat afară, cu amendă – asta în cel mai bun caz, în schimb poți apela la stickere bucatarie.

Urmăream pe Pinterest postări legate de design interior și am observat în destul de multe fotografii apăreau stickere perete bucatarie cu diverse citate, care dădeau tare bine. Cum peretele din bucătărie nu îl pot picta, am zis să lipesc un citat motivațional, pe care îl pot schimba atunci când mă plictisesc de el. Așa că sunt în căutarea unui  sticker bucatarie cu un citat. Pentru chirie e cel mai eficient, simplu, rapid și accesibil mod de redecora.

Legat de chirie, am observat diverse discuții în online pe acest subiect. Am schimbat patru chirii în doi ani jumătate, deci am multe povești. Țin de doi ani un articol în draft despre niște întâmplări cu foști proprietari. Iar recent m-am mutat dintr-un apartament în care am stat 1 an și 8 luni.

De ce m-am mutat? Vezi tu, sunt perioade în care simți că e nevoie să faci o schimbare și de locuință pentru…o schimbare. Mai ales când stai cu chirie, îți permiți să te muți când simți nevoia. * (vezi mai jos) Asta fiind unul dintre avantajele statului cu chirie. Însă, în ceea ce mă privește, balanța este îndreptată către a avea casa mea. Partea proastă este că nu ridici o mână și îți cad sacii de bani în cap. Și nici creditul până la groapă nu este cea mai bună soluție. Capșunile din Spania, poate.

*asta dacă nu ai un dressing plin de haine, plus alte câteva dulapuri, peste 30 de perechi de pantofi și multe, multe alte lucruri peste. Diana Bagaj – mi-a luat trei zile să car toate lucrurile dintr-o parte în alta. Atâția saci nu a văzut nici groapa de gunoi de la Cățelu’. Recunosc că am amânat mutarea și din cauza asta. Oricum am mai scris pe aici că am multe țoale, pardon, articole vestimentare – deci nu e vreo noutate.

Așa că hai să stăm cu chirie o perioadă și să ne bucurăm de ce avem: speranța că ne mai amână proprietarul cu o zi – două și că ne primim garanția înapoi.

O să mai vorbim despre statul la chirie, până atunci o să vedeți pe Instagram ce sticker o să aleg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *