100% Style

Tu de unde îți iei perlele anul acesta?

 

Orice femeie care iubește bijuteriile știe deja că perlele au revenit la modă, detronând diamantele și demonstrând încă o dată, dacă mai era nevoie, că pot fi exact ceea ce ne dorim de la ele: mari sau mici, albe sau colorate, casual sau formale, elegante sau șic, strălucitoare sau discrete.

Orice revistă sau site de modă ai deschide zilele acestea, vei da de bijuterii cu perle, etern-fascinante, versatile și disponibile într-o uluitoare varietate de design-uri și monturi moderne.

Ei bine, întrebarea care se impune în acest context este: de unde ne putem lua și noi astfel de bijuterii cu perle în România la prețuri accesibile și cu garanții asupra calității? Răspunsul vine de la magazinul VreauPerle.ro, importator direct de bijuterii cu perle naturale și model de bune practici în ceea ce privește certificarea frumoaselor nestemate. Magazinul VreauPerle oferă o gamă foarte mare de bijuterii cu perle autentice, motiv pentru care astăzi ne vom apleca asupra unor detalii de interes pentru doamnele și domnișoarele interesate de perlele veritabile.

Ce Găsești în Magazinul VreauPerle.ro?

Colecția de bijuterii a magazinului online VreauPerle este generoasă și se completează frecvent cu noi bijuterii. Ceea ce remarci prima dată sunt modelele noi, variate și contemporane ale bijuteriilor, semn că piața din România este pregătită să îmbrățișeze noile tendințe privind perlele ca bijuterii moderne, adaptate gusturilor și stilurilor personale ale femeii contemporane.

De exemplu, în colecția Inel cu Perlă a magazinului vei găsi atât modele feminine, simple și discrete, cu perle albe sau colorate (perfecte pentru bijuterii de logodnă), dar și inele în montaje de tip inel de cocktail – cu perle supradimensionate în stil Chanel – și cu design-uri moderne. Fie că preferi argintul de calitate, aurul alb sau galben, accesorizarea cu zirconiu sau alte perle, în această colecție vei găsi sigur un inel cu perlă naturală care să se potrivească personalității și stilului tău unic.

Interesantă este și gama de coliere cu perle a magazinului. Dacă te-ai obișnuit ca un colier de perle să fie o bijuterie clasică, simplă, elegantă dar discretă, acum vei avea parte de câteva surprize plăcute. Clasicul colier perle a luat tot ce au perlele mai bun și s-a transformat într-un accesoriu statement și a căpătat un aer modern, șic, versatil, tineresc și adaptabil oricărei ținute. Indiferent că preferi colierele cu perle colorate, cu perle baroce, din mai multe șiraguri sau cele pe lanț transparent, colierele de pe VreauPerle sunt potrivite femeilor de toate vârstele.

Doamnele și domnișoarele interesate de bijuterii cu perle rafinate și elegante se mai pot bucura și de colecțiile de cercei, brățări, pandantive și seturi de bijuterii cu perle.

Una dintre cele mai “frecventate” colecții ale magazinului este cea dedicată bijuteriilor de nuntă și a seturilor pentru mirese – din cele mai bune motive.

Motivul principal pentru care perlele au devenit extrem de populare și de căutate în ultimii ani este versatilitatea și frumusețea lor intrinsecă. O femeie modernă, practică și cu gusturi deosebite știe că după nuntă poate purta cerceii sau brățara din set cu orice ocazie și în orice context.

Un choker cu perle naturale,  după nuntă, poate stiliza orice ținută business sau de stradă fără nici un efort, de exemplu, ca să nu mai vorbim despre farmecul subtil și fabulos al unei perechi de cercei cu perle alături de o rochie de seară și un coc aranjat cu stil.

Garanția Calității

Așa cum ziceam și la început, este foarte important ca atunci când cumperi o bijuterie cu perle, aceasta să vină cu garanția calității. La fiecare bijuterie cumpărată, magazinul VreauPerle.ro oferă un certificat de autenticitate și de garanție care atestă tipul perlelor și al metalele prețioase care întră în compoziția bijuteriei.

În plus, magazinul urmează și o politică a “Satisfacției Clientului” pe model occidental: clienții pot returna produsul achiziționat (din orice motiv) în termen de 15 zile, iar magazinul le returnează integral preţul bijuteriei (mai puţin, desigur, taxele de transport).

O astfel de politică de tip “Zero Riscuri” este o practică binevenită pe piața din România în contextul în care politicile de retur ale marilor magazine nu sunt lipsite de acele zone gri care funcționează în general în defavoarea clientului.

Ofertele Speciale și Beneficiile Clientului

Indiferent ce s-ar zice despre economia românească, nu putem susține faptul că bijuteriile cu perle sunt accesibile ca preț și considerate ca investiții de succes pe termen lung. Experții revistei americane Forbes anunțau în 2015 faptul că perlele vor avea parte de o revenire spectaculoasă atât ca obiect de podoabă cât și ca investiție, și nu s-au înșelat.

Magazinul VreauPerle practică prețuri accesibile la bijuterii și vine în întâmpinarea clienților cu o serie de oferte care sunt greu de ignorat. Dacă verificați magazinul în mod regulat, veți găsi oferte de coliere cu perle și o pereche de cercei asortați incluși în preț, sau reduceri semnificative cu diverse ocazii.

Pe lângă prețurile mai mult decât atractive, magazinul VreauPerle oferă și alte beneficii clienților. Bijuteriile sunt livrare rapid și în deplină siguranță și vin însoțite inclusiv de certificate, garanții, o cutie cadou, un săculeț finuț în care să păstrați bijuteria atunci când nu o purtați și – cel mai important – un kit de îngrijire a perlelor pentru a le păstra într-o stare perfectă de-a lungul vieții.

În loc de final…

Marilyn Monroe ne spunea că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, dar istoria recentă i-a demonstrat că Chanel era cea care știa cum merg lucrurile. Femeia zilelor noastre nu mai poartă “șiraguri peste șiraguri” de perle, dar poate purta perle zilnic și la orice ocazie. Dacă vreți să faceţi un cadou absolut deosebit pentru o femeie specială, o bijuterie cu perle nu poate da greș. Iar dacă vreți să vă răsfățați, astăzi și în oricare zi, magazinul VreauPerle are ceva pus de-o parte pentru fiecare.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *