Lifestyle

Recomandarea de azi: tratament alternativ de remodelare corporală

Ne dorim să arătăm și să ne simțim bine tot timpul anului! Vara, știu că vă doriți ca rochiile alese pentru weekend sau vacanta de vara să arate impecabil pe voi. Dietele și sportul dau rezultate, însă vă recomand să apelați și la tramente de remodelare corporală pentru a fi pe deplin mulțumite. Rezultatele vizibile vin la pachet cu multă muncă, așa că de ce să nu beneficiem de tratamentele alternative, efectuate din timp?

Noi, femeile, încercam tot felul de metode pentru a avea o talie de viespe.  Nu există o magie pentru asta, însă cu un stil de viață organizat, fără exces alimentar și mișcare, putem avea un corp armonios. Pe lângă toate acestea nu uitați de apă!

Ultrashape este unul dintre tratamentele pe care le recomand prietenelor mele pentru topire grăsimii localizate, precum cea din zona abdomenului, taliei, coapselor sau brațelor. Apelez la el de ceva timp pentru remodelare corporală, mai ales pentru zona abdomenului.

Ultrashape Power reprezintă un tratament nonivaziv cu ultrasunete pentru topirea grăsimii. Acesta permite distrugerea celuleor grase, fără ca pielea sau vasele de sânge să aibă de suferit. Astfel acest tratament este unul rapid, sigur, eficient și fără efecte adverse.

De ce aleg ultrashape power?

  • Pentru că este nonivaziv si fara riscuri
  • Topește rapid țesutul adipos (altfel zis – înlocuiesc orele la sală cu acest tratament)
  • Oricât de multe exerciții aș face pentru o anumită zonă, tot nu scap de grăsimea acumulată acolo, motiv pentru care aleg ultrashape
  • Rezultatele (2-3 cm) se observă rapid (4-6 săptămâni)

Cum funcționează?

Ultrashape distruge grăsimea printr-un efect non-termic, folosind energie mecanică. Se aplică aparatul la suprafața pielii și se livrează energie în țesutul gras subcutanat. Energia este eliberată sub formă de pulsuri la o adâncime de 1,5 cm de la suprafața pielii. De menționat este că tratamentul nu este dureros, motiv pentru care nu necesită anestezie sau perioadă de recuperare. Tot ce vei simți este o senzție ușoară de încălzire. Totodată, așa cum am menționat mai sus, energia eliberată acționează doar asupra celulor grase, fără avea efecte adverse asupra pielii.

Rezultatele durează dacă ținem cont să avem o diretă echilibrată și activitate fizică.

2-3 cm după fiecare sedință pentru mine este ideal!   Alternativă potrivită pentru ca eu să fiu mulțumită de corpul meu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *