Vai, dar ce grasă ești!

– Uite ce grasă sunt!

– Nu ești!

– Ba sunt!

– Nu, nu ești!

– Bine, cum zici tu!

– Aaa, deci mă faci grasă!

 

În ceea ce mă privește, nu contează că am 65 sau 47 de kilograme, eu tot grasă sunt. Am crescut cu ideea asta de copil și niciun pshiholog nu îmi scoate asta din cap. În familia mamei mele, femeile au forme și nu au riduri. În cea a tatălui meu sunt slabe, pline de riduri și cu sâni ciorapi. Oh, ghici ce!? Semăn cu mama.

Ei bine, așa de tare enervează când aud un bărbat spunând unei femei că e grasă. Aud pe stradă bărbați care strigă după femei *Graso*, dar după ei nu strigă nimeni *Idiotule*.

Da’ ce îți pasă ție, bărbatule, că femeia are fundul mare sau brațele mai groase? Nu poți să dormi noaptea dacă femeia se urcă pe cântar și are mai mult de 60 de kilograme.

De ce trebuie să îi spui tu ce ar trebui să mănânce? 

Se plânge femeia că e grasă, dar tot continuă să aibă același stil de viață? E, și!?  Vă apucă pe unii să-i spuneți că este urâtă. Cunosc tipe cu forme- pe care le consider niște femei extraordinare! Femei deștepte și super- interesante. Aaa, stai…am uitat. Pentru unii dintre voi chiar și 5 kilograme în plus sunt multe. Deci grasă este oricum.

Sunt femei slabe pe tot Pâmântul, ai de unde alege! 

Nu contează dacă un om are 50 kg sau 120 kg! Ești prost dacă pentru tine aspectul fizic contează. Oamenii sunt diferiți și trebuie să accepți asta. Te-ai gândit vreodată că o femeie cu niște kilograme în plus, a avut parte de o suferință pe care tu nu ai putea să o duci? A, sigur nu te-ai gândit! Sau te-ai gândit, dar tot grasă rămâne, nu?

Au fost perioade în care mâncam în două zile cât mânanc acum la micul dejun. Luam 2 pumni de medicamente zilnic și aveam destul de multe kilograme. Am avut parte și *cură de îngrășare*, iar dacă cineva mi-ar zice acum că sunt grasă, i-aș da un pumn în gură. Doar eu am voie să mă uit în oglindă și să zic: *Oh, uite ce șunculiță…*

Hai, gata!

Tu, bărbatule, cu dinții aia strâmbi și urechile mari, ești frumos pentru cineva! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
en_USEnglish