Ai încredere în tine!

Foto: Răzvan Baltac

 

Cred în puterea gândurilor. Cred în faptul că dorințele se împlinesc mai devreme sau mai târziu. Cred în mine!

Îmi place să fac lucrurile singură, să nu depind de nimeni. Da, asta nu înseamnă că sunt un om puternic, am și eu slăbiciunile mele. (vara asta le-am descoperit). Îmi place să știu că din mâinile mele ies lucruri de care eu sunt mulțumită. (și cei din jur apreciază ce fac).

Am 24 de ani și îmi place să cred că nu am pierdut timpul până la vârsta asta. Uneori sunt întrebată *De unde ai timp și energie?*, *Când ai avut timp să faci atâtea lucruri?*. Știți ce răspund? Nu mi-a plăcut facultatea pe care am terminat-o. A fost o facultate frumoasă, însă nu m-am regăsi și nu îmi vedeam viitor în domeniul respectiv. Fapt ce l-am realizat în anul 2 de facultate.  Atunci am început să îmi extind tentaculele și în alte domenii. Dacă vrei, poți!

Recunosc, sunt mândră de experiențele mele! Dar cu toate ăstea, vreau mai mult de atât. Se poate și mai mult dacă vrei. Important este să ai ambiție și curaj. Sfat ce le-am oferit și cursanților mei de la prima ediție a workshop-ului Primii pași în televiziune.

Nu aș fi scris textul ăsta, dacă ultimele săptămâni nu ar fi fost pentru mine un adevărat carousel. August m-a secat de energie (dar tot el mi-a adus înapoi ceva ce oarecum pierdusem).  Totodată, am dat drumul unui nou proiect, care pentru mine este unul dintre cele mai faine lucruri din viața mea. A pornit din dorință și din curiozitate. Mă bucur că am avut oameni care au susținut ideea mea.

Sunt sinceră aici. Tot în această perioadă am realizat cât de greu este să duci un business la început de drum. E nevoie de multă încredere! A trebuit să îmi schimb direcția. Și nu mi-a convenit. Sunt taur și nu puteam accepta că ceva în care cred, se poate opri. Dar, oameni dragi, dorințele se împlinesc! Și mă bucur încă o dată că sunt oameni care contează pe mine.

Ai încredere în tine! Știu cât de greu este să îți găsești puterea când pur și simplu nimic nu funcționează în viața ta. Orice ai face te lovești de ziduri. Simți că tot cazi 10 metri, te ridici 1 metru și mai cazi alți 20. Nu ai nevoie de nimeni ca să mergi mai departe, doar de tine. O problemă poate avea 10 soluții, încearcă-le pe toate! Totul se rezolvă, important e să acționezi în timp util și să nu te lași copleștit de situație.

…totul se întâmplă cu un motiv.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish