Tu folosești apă cu ioni de argint coloidal? (Review)

Yey, sunt în concediu și tot ce fac este să muncesc la diverse proiecte. Unul a început și sunt curioasă să văd ce urmează. Dar până mai vin eu cu alte detalii, azi povestim puțin despre un produs care a intrat relativ recent în dulapul meu. Este vorba de apa cu ioni de argint coloidal.

Am descoperit acest produs din întâmplare și înainte de a începe să îl folosesc, mi-am făcut un mic studiu despre acest produs.  În căutarile mele pe Google, am citit atât părțile pozitive, cât și cele negative. La orice produs, atunci când faci exces sau nu îl folosești corespunzător, normal că există efecte adverse. De aici și părțile negative. Am citit și câteva articole în care scria că acest produs nu are niciun rol asupra organismului, fiind un produs inventat pentru creșterea veniturilor producătorilor. Am dat peste două cazuri în care oamenii s-au albăstrit. Apa cu ioni de argint coloidal, face parte din medicina alternativă. Fiecare este conducătorul propriului corp și decide asupra lui! Iar excesele, domnule, excesele nu trebuie să existe! 

Am început să utilizez apa cu ioni de argint coloidal cu încredere. Nu îmi place să mă risc când vine vorba de corpul meu.

Ce conține?

Nu îmi amintesc să fii fost prea prietenoasă cu chimia, așa că vă zic doar atât:  conține 15 ppm (15 părți pe million) obtinuți din argint de puritate 99,99% prin electroliză. Mă refer la apa cu ioni de argint Aqua Argenta- Alive de la Capra Nera.  Sau mai bine zis: am copiat de la colegul de bancă această informație.

Și ia spune-mi, la ce este bună?

Despre acest produs se spune că este un antioxidant puternic și antibiotic natural, iar la contactul cu diverse bacterii, infecții sau ciuperci are efecte de distrugere ale acestora. Totodată are efect pozitiv în ceea ce privește creșterea imunității organismului, stimulând partea leucocitară. Acest produs sigur îmi era potrivit într-o perioadă în care leucocitele mele au luat-o razna, erau în concediu și ele, probabil prin Cuba. Nimeni nu se mai înțelegea cu ele. 

Am adus în discuție câteva aspecte ale uzului intern, dar cum nu sunt medic, nu pot da informații de specialitate. Le cunosc, dar nu sunt în măsură. Vă pot spune că o utilizez intern: dimineața îmi clătesc gura cu această apă- acest lucru pentru efectele antibacteriene, antiinflamatorii și antivirale.

Mai multe detalii vă pot da pe partea de #Beauty:

1.Ten: Pulverizez  dimineața și seara. Am scris mai sus că folosesc produsul relativ de puțin timp. Cum a dat adolescența pe fața mea, am început să caut și alte produse pentru acnee. Bine, nu vă imaginați că e război pe fața mea, dar orice bubă este apărută fără motiv, este tratată ca o intrusă. Pur și simplu nu are ce căuta acolo. O dramă, nu altceva! Plus de asta, toată vara am avut o întreagă alergie pe umeri, am luat diverse produse la rând- niciun efect.

După curățarea tenului, pulverizez pe ten și aștept câteva minute să intre în piele. Schimbări/ efecte? Tenul este mai curat, petele micuțe de pe piele încep să dispară și devine uniform. Aplaud pentru că este un aspect pe care mi-l doresc foarte mult de la un produs.

2.Păr: În perioada aceasta l-am folosit de puține ori pe păr, pentru că încă urmez tratamentul cu minoxidil, aici un articol despre problemă. Din câte am citit, se pare că apa cu ioni de argint ajută la creșterea părului. (pulverizare)

Vă dați seama că nu consider că este un produs miraculos, niciodată nu o să mă auziți că zic asta. Despre fiecare produs o să am ceva de comentat. Da, intră în categoria de produse preferate, pe care îl folosesc zilnic (cu moderație) pentru că eu cred că are efecte benefice. Există foarte multe produse cosmetice care îți promit multe, dar fiecare trebuie să aleagă ce i se potrivește și ce îi place.

În timp ce aproape termin acest articol, îmi dau seama că pot să compar aceasta apa cu ioni de argint cu bicarbonatul: ambele produse sunt bune la orice.

Am văzut că prin 2014 a fost un boom al articolelor despre această apă, ce să zic…cam târziu am descoperit-o și eu.

Voi ați folosit-o? Ce părere aveți despre apa cu ioni de argint coloidal?

 

Related Post

4 Comments

 • florentina

  Aqua argenta?!? De cand am descoperit-o si am si folosit-o , la noi in casa NU EXISTA alt antibiotic!!! O folosesc, pe langa ce ai spus tu, draga mea, pentru: picaturi in nas-fara sa dea dependenta sau iritatii sau stari de excitabilitate mucoasei nazale, picaturi in urechi pentru usoare otite-pentru ca mai departe nu am ajuns cu otitele, picaturi in ochi in caz de curenti de masina, aer conditionat, iritabilitate de la polen, praf…, dezinfectarea oricarei particele a corpului meu, inclusiv zona ORL, genital sau extern, pentru curatearea si/sau improspatarea tenului, pentru improspatarea fetei in cazul in care conduci la volan foarte mult si te ustura ochii si esti obosita sau…iti vine sa dormi…..si lista mea este fooooarte lunga!!!

  • dianafiicuminte

   Buna!
   Cu părere de rău eu abia acum văd comentariul. Mă bucur mult că vă place acest produs! Și eu o folosesc în fiecare zi- acum chiar fac un tratament cu ea.

   O zi frumoasa!

 • Dan

  la partea cu parul, jur ca are efect….de foarte mult timp ma confrunt cu alopecia ,fiind din varsta destul de frageda pentru asa ceva, si anume cam de pe la 22 de ani am inceput de chelie. Acum la 27 de ani folosind apa de argint colodal defapt pentru ten, am pulverizat si pe cap de fiecare data…dupa o luna au inceput sa creasca unde nu era deloc firisoare mici….chestia e ca trebuie luat si intern… are efect mai accentuat. Tin sa precizez ca alopecia mea este ereditara, nu din alte motive….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish