Beauty Addict: Uleiul de cocos

Încep seria de articole cu produsele mele cosmetice preferate. De la parfumuri, diferite creme, uleiuri sau produse de make-up. M-am gândit destul de mult cu ce produs să încep, așa că am ales ca primul articol să fie despre uleiul de cocos.

Recunosc faptul că am inclus acest produs destul de târziu in rutina mea de îngrijire. De prin februarie,anul acesta, am început să folosesc pentru prima dată uleiul de cocos și de atunci e nelipsit.

Pe lângă utilizările cosmetice, uleiul de cocos este un ingredient nutritiv, cu multiple beneficii.

uleiul de cocos
uleiul de cocos

8 utilizări ale uleiului de cocos.

  1. Tratament pentru păr: Îl aplic pe păr cu 2-3 ore înainte de baie și îl las să își facă treaba. După spălare părul este foarte fin, luminos, iar buclele mele arată bine. Potrivit pentru persoanele cu părul uscat și deteriorat. Evit să îl aplic pe părul proaspăt spălat sau uscat. Am senzația că părul meu este murdar și nu îmi place.
  2. Hidratarea tenului: De câteva ori pe săptămână, seara, masez tenul cu acest ulei. Aspectul luminos și fin pe care îl lasă acest ulei după ce intră în piele, rar mi-a dat să găsesc la orice alte produse. Calmează iritațiile de pe piele. Știu că uleiul de cocos nu este o cremă, dar este perfect pentru hidratare și hrănire.
  3. Cremă de corp: Atunci când îmi aleg loțiunile de corp, mirosul contează. Nu mă prea uit după textură. Uleiul de cocos face toți banii aici. Iubesc mirosul de cocos și mai ales că îl simt după câteva ore de la aplicare. Intră repede în piele, o tonifică și înfrumusețează. Este perfect ca și ulei de masaj.
  4. Balsam de buze: Aplicat pe buzele crăpate, le hidratează repede și buzele își recapătă aspectul sănătos. Cum uleiul de cocos este folosit ca și aliment, este astfel cel mai sănătos balsam de buze.
  5. Demachiant: După apă și săpun, cu o dischetă demachiantă și ulei de cocos, curăț ceea ce a rămas. Își face treaba, mai ales se aplică punctul 2.
  6. Reparare piele uscată: Îl folosesc împotriva călcâielor crăpate și comparativ cu acele creme reparatoare, uleiul de cocos are un efect rapid și eficient. Totodată înlătură senzația de piele uscată și de pe mâini sau față.
  7. Exfoliant: Îl amestec cu puțin zaț de cafea și cel puțin o dată pe săptămână îl aplic pe corp, la duș. 2 combinații care se potrivesc ca și un puzzle, iar pielea este fină și hidratată.
  8. Contur de ochi: Târziu am aflat de ce unele creme nu se aplică în jurul ochilor și care e diferența. Aplic și masez în aceea zonă cu uleiul de cocos și nu îmi probleme precum: *Oh, stai că nu e bun pentru ochi!*.

 

Thanks for being awesome.

În poza de mai sus aveți formula uleiul de cocos ce mie îmi place foarte mult. După expunerea la soare, aplicați o cantitate mică de produs pe piele pentru hidratare, chiar și pe păr. #HailamarecuSolaris #VaraSolaris

 

Related Post

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish