benzile Bright White pentru albirea dintilor

Experiența mea cu benzile Bright White pentru albirea dinților

 

Hai, salut!

 

Una dintre obsesiile mele sunt dinții. Țin foarte mult la dantura mea și ceea ce mă sperie foarte rău sunt durerile de dinți. Denții mei trebuie să fie curați și îngrijiți. Nu am purtat vreodată aparat dentar și mama zice că nu mi-a dat suzetă, motiv pentru care dinții îmi sunt drepți. În anul 2000 am dat cu fața de bordură și am cusătură sub gingie, dar tot drepți au rămas.

În 2011 am avut parte de o operație la dinți. Am mers la o clinică din Sibiu și a durat vreo două ore tot ce au făcut cei doi stomatologi în gura mea. Pentru că nu puteau să îmi pună un anestezic foarte puternic, am simțit cam 60% din durere. Era atât de groaznic și îmi amintesc că mă rugam să treacă mai repede și vedeam cum plânge asistenta.

În rest am mai avut parte de câteva plombe, iar în 2015 la o măsea a trebuit să îi pun un implant. Ani la rând medicii mi-au schimbat plombe la aceea măsea. Arată bine la exterior, dar bolnavă în interior. În ziua în care am mers cu problema la măsea la Clinica Rodenta, mă luase o durere de cap și nu am rezistat. Prima clinică pe care am găsit-o pe internet, acolo am mers. Mă panicasem din cauza durerii și tot ce vream e să scap o dată de durere. La Clinica Rodenta am apreciat excelența medicilor, dar nu m-aș mai duce acolo. Serviciile foarte scumpe și la fiecare ședința mi se spunea câte sute de lei va trebui să aduc la următarea dată.

În rest dinții mei sunt destul de sensibili în anumite perioade. Pentru că îi vreau mai albi, nu am apelat la serviciile stomatologice de albire ci la câteva metode naturiste și la Kit-ul pentru albirea dinților Bright White. În ultimul an dinții mei au început să prindă o tentă gălbuie și urăsc treaba asta.

Metode naturiste: bicarbonat, turmenic. Dacă mai știți și altele, chiar vă rog să îmi lăsați în comentariu.

Tratamentul de albirea dinților Bright White

De tratamentul de la DrWhite m-am apucat în urmă cu 2 săptămâni. Setul conținele benzile Bright White pentru albirea dinților în număr de 7 (pentru dinții de sus și de jos) și un creion Bright White.

Nu am fost forte sigură atunci când am început să folosesc tratamentul Bright White. Am citit și recitit ingredientele pentru a fi sigură că nu o să îmi afecteze dinții. Trăim într-o perioadă în care nimic nu îți oferă încredere. Până la urmă am luat decizia să le folosesc, m-am uitat pe câteva filmări și nu îmi plăcea deloc cum arătau dinții mei.

https://www.instagram.com/p/BHfgtxhB3T-/?taken-by=dianamatusacom

Cum se folosesc?

Benzile Bright White pentru albirea dinților:

  • Se dezlipesc benzile de pe folia suport
  • Se aplică benzile pe dantura cu gelul înspre dinți
  • Se lasă benzile pe dinți timp de 10-30 minute
  • Evident că nu se consumă alimente în acest timp

După ce se îndepărtează benzile, trebuie clătiți sau chiar spălați dinții cu peria pentru că rămăne gelul pe ei.

Creion Extreme Bright White:

  • Se răsucește creionul până când apare gelul pe perie
  • Se aplică un strat subțire fără a fi atinse gingiile
  • Se lasă să acționeze 10-20 minute
  • Se clătesc dinții după folosire
  • Se aplică de 2-3 ori pe zi pentru a obține un efect de albire rapid

Doare?

În primele 3 dăți când am aplicat benzile, m-a durut un singur dinte de jos. Senzația dura 10 secunde, dar dădeam cu limba pe bandă și se ducea durerea. Îmi aplicam benzile seara, în caz de durere să fiu acasă și să pot lua calmante. După prima aplicare am simțit un pic altfel dinții, dar nu am avut dureri.

Nici la benzi, nici la creion nu se simte un gust special. E un gust cu care te obișnuiești și nu e neplăcut.

Rezultatele tratamentului cu benzile Bright White pentru albirea dinților ?

Încantată de rezultat am fost chiar după prima aplicare, chiar și Mihai a văzut o schimbare. Acum nu pot să zic că rezultatul e imediat și se văd îmbunătățiri. Depinde foarte mult de dinții fiecăruia. Eu vreau să fie și mai albi de atât. Nu am aplicat în fiecare zi benzile, doar creionul l-am folosit în fiecare zi. Până acum sunt mulțumită de benzile Bright White pentru albirea dinților!

https://www.instagram.com/p/BHl-xAnBDxd/?taken-by=dianamatusacom

Recomand kit-ul pentru albirea dinților Bright White ?

Preț- calitate- rezultat da! Le recomand! E un tratament pe care îl poți face acasă, nu necesită drumuri la stomatolog și poți să mai faci și altceva între timp.

Nu le recomand dacă vă știți cu dureri sau dinți sensibili, iar proverbul *Suferă baba la frumusețe* nu vi se potrivește. Am citit destul de multe păreri și am observat că unele fete au avut parte de dureri.

Ce ingrediente conține kit-ul pentru albirea dinților Bright White ?

Benzile Bright White pentru albirea dinților: glicerina, mentol,ulei de menta,carbomer, peroxid de cărbamida.

Creionul Bright White: glicerină , peroxid de cărămidă, carbomer, ulei de mentă, trietanolamină.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish