Boeme, moderne sau clasice- bijuteriile de argint

Foto: Carmen Cinciu – MyEventPhotography – www.myeventphotography.ro

Am făcut o pasiune pentru bijuteriile din argint, motiv pentru care aș vrea să povestim puțin despre ele.

Știți faptul că o ținută neaccesoritzată este o ținută incompletă. În fiecare zi putem săne dăm frău liber imaginației, prin combinațiile de accesorii pe care le facem. Putem adopta un stil diferit, doar optând pentru o pereche de cercei aleși cu bun gust. Cu ajutorul unor bijuterii de argint putem avea parte de outfit-uri inedite.

De ce aleg bijuterii argint?

Acum ceva timp am renunțat la cerceii din aur. O pereche pe care tatăl meu mi-a făcut-o cadou la 18 ani. Momentul în care mi-am îndreptat atenția la diverse bijuterii din argint. Iubesc argintul și despre el mai vorbit și în acest articol. Când nu adaug niciun fel de accesoriu ținutei mele, simt că outfit-ul nu este complet, că lipsește ceva.

În weekend mi-am făcut ordine în colecția mea de bijuterii. Idiferent că vorbim despre coliere, inele, cercei sau coliere, toate acestea au propria lor personalitate. Sunt boeme, moderne sau clasice. Un alt aspect este că prin viață. Ați observat când și cum purtați anumite bijuterii? Am o pereche de cercei pe care am cumpărat-o în urmă cu 8 ani dintr-un boutique din Cluj. Poate nu mai sunt la modă, dar îmi amintesc de perioada pe care eu am petrecut-o acolo. I-am purtat de foarte puține ori, dar de fiecare dată mă întorc în timp alături de ei. Totodată aleg un anumit colier atunci când port o ținută all black și am o stare destul de…serioasă, să spun așa. Inele nu port, însă atunci când o fac, simt nevoie de ceva nou, de o mică schimbare.

Nu îmi place să renunț la bijuteriile mele, doar dacă au defecte. Mă gândesc că într-o zi fiica mea se va juca în cutia mea cu bijuterii și își va imagina cum *se purta mama pe vremuri*. Oare a purtat această brățara la prima întâlnire cu tata?

Bijuteriile nu se demodează, ele trăiesc alături de tine. Ai trăit momente cu ele. Ce cercei frumoși ai! Așa-i că îți aduce zâmbetul pe buze?

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish