Bocanci, rochie, rock și atât

Da, ce să zic…un titlu foarte inspirat. Bine, nici nu aș avea cum mai mult în perioada asta: disertație- ăsta e cuvântul lui iunie. Mint! Știți că mint! Dar, vedeți voi, pe aici am voie să zic și să fac orice. Măcar aici, nu?

Of, iar un articol pe care îl deschideți și nu vă e de folos. Chiar, aveți chef să vorbim despre oameni? Știu, sunt o grămadă de curioși să afle ce are simandicoasa și ce off-uri își mai spune ea pe aici. Nu? Da, mai bine nu. Așa că ăsta e încă un articol cu niște fotografii cu mine. Pfuu, foarte interesant…

Vedeți voi, totul se întâmplă cu un motiv. Oh, ce poftă am să vă mint acum! Dar cu așa nerușinare v-aș scrie tot felul de treburi pe care nici măcar nu le simt. Aolo, ce ai fată? Mă, sunt bine, momentan aștept. Aștept să…treacă.

Da, nu-i chiar blogul de sfaturi *Ce să faci dacă…* sau *Află dacă încă…*. Nu. Și nici nu o să fie vreodată așa. Și nici nu găsești genul de articole cărora să le dai share, să vadă și prietenii tăi ce citești tu. *Păi și stai puțin! De ce mai ai blog?*. Ca să nu pun toate fotografiile cu mine pe Facebook? Glumesc. Am scris și de niște creme.

Data viitoare poate va fi ceva mai interesant, până atunci mă duc să….aștept.

Gata? Pot să pun fotografiile?Fotografii realizat de Razvan Baltac Photography

Rochie 

Geaca piele ecologică

Bocanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish