Bonprix – îmbrăcăminte din in pentru vară | #mommyoutfit

Consider că, din garderoba mea, îmbrăcămintea din materiale naturale nu ar trebui să îmi lipsească. Printre astfel de materiale se numără și inul. Îmi plac hainele din in, iar acestui material i-am găsit mereu avantajele și l-am văzut ca o investiție pe termen lung. Mă bucur în această vară de un set format din bluză cu mânecă scurtă și pantaloni Culotte, pe care le-am comandat de pe Bonprix. Inul este un material perfect pentru sezonul cald, datorită senzației de răcoare pe care o oferă pielii.

Mereu am iubit hainele din in: material și aspectul lor. Inul este unul cele mai sustenabile, durabile și rezistente materiale. Am haine din in pe care le port de foarte mulți ani, chiar din perioada liceului și se păstrează la fel de bine. În ultima comandă pe Bonprix, am ales două piese care au în compoziție in. Pe lângă acest aspect, mi-a plăcut croiul lor, le-am considerat potrivite și de a le purta sub forma de set. Iar prețul lor foarte bun: 79 lei bluza și 99 lei pantalonii Culotte. Și de data aceasta am profitat de o reducere disponibilă pe aplicație de 15%. Diferența de culoare este aproape insesizabilă, ambele albastru închis. Bluza din in o găsiți și pe o nuanță de kaki sau ecru. Am ales mărimea 38 atât la pantaloni cât și la bluză, ambele mi se potrivesc. Pantaloni Culotte din in sunt foarte frumoși și mă simt bine în ei. Le-am purtat în special la ieșirile cu Frida și Pluto pe afară.

Cât de calitative sunt hainele din in de pe Bonprix?

Am avut un motiv pentru care am venit, după două luni de la comanda de pe Bonprix, cu acest articol. Mi-am dorit să văd cum se păstrează și prezintă cele două piese în tot acest timp. Cum se comportă la purtare și spălat, mai ales că aceste două piese au în compoziție și viscoză. Am avut timp suficient să îmi dau seama dacă pot să vin cu o recomandare care poate o să vă fie utilă. Mai ales că știu că uneori poate fi o adevărată provocare să comandăm haine online de care să fim mulțumiți. Ambele piese au fost spălate de câteva ori în tot acest timp și s-au purtat foarte bine după fiecare spălare. Inul este un material ușor de îngrijit, la fel și aceste două piese care necesită o minimă călcare. De altfel, o să le port mulți ani de acum înainte, cu siguranță o să se păstreze la fel de bine. Așa cum am menționat, în compoziția lor se află și viscoza, iar prezența ei necesită calcarea. 

Cum în ultima perioadă, timpul nu îmi permite să îmi construiesc un outfit, activitate care pentru mine durează minute bune, chiar am vrut să îmi comand un astfel de set. Piese pe care să le pun pe mine repede și oricând am nevoie, în care să mă simt bine și comod. Așa că aceasta poate fi o recomandare de outfit și pentru mămicile din comunitate

Bonprix – confort și încălțăminte la preț mic

Tot în această comandă Bonprix am mai luat și o pereche de colanti. Foarte bună alegerea! Dacă sunteți în căutare de colanți dintr-un material bun și care să fie confortabili, modelul acesta îmi place mult. Colanţi clasici din poliamidă și elastan, lucraţi din material cu power-stretch cu funcţie de modelare puternică.

Totodată, am ales și o pereche de espadrile în aceeași culoare cu cele două piese. Am mers pe piese asortate. Este pentru prima dată când am purtat astfel de încălțări. Lejere și plăcute pentru vară, iar prețul lor a fost de doar 42,90 lei.

Dacă mă urmăriți pe contul de Instagram, am povestit acolo că ne întoarcem în Islanda și că îmi pregătesc garderoba pentru vremea de acolo. Hainele de pe Bonprix o să facă parte din alegerea mea, mai ales că sunt mulțumită de produsele lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish