O cafea? Sigur că da! Hai la duș!

 

O casă primitoare, înseamnă: miros de cafea,

Nu beau cafea, dar îmi place foarte mult mirosul ei. Îmi amintește de diminețiile copilăriei. Mama mergea la muncă dis-de-dimineața, iar cafeau era primul lucru pe care îl făcea. Mă trezeam cu acel miros și e unul dintre cele mai puternice amintiri ale mele.

Scrub cu cafea:  Pe la 16 ani am descoperit acest mic secret. Câteodată luam direct din borcanul cu zaț. Mă simțeam vinovată că îi consumam cafeau. Alteori așteptam după zaț- dar parcă același efect.

Zilele trecute am primit cadou minunat de la Florentina  –  un pachet de la #HashtagBody un Sugar Scrub. Ce m-am bucurat! Momentul în care am deschis pachetul, mi-am reamintit atât mirosul dimineților copilăriei cât și al prăjiturilor abia scoase din cuptor. O explozie de amintiri! Apropo…100% natural, fără parabeni.

 #HashtagBody înseamnă o combinație de cafea, uleiuri, trestie de zahăr, sare de mare și vitamina A, într-un ambalaj super-chic. Varianta Sugar este potrivită pentru pielea sensibilă. Chiar povesteam cu Florentina că vara am o piele foarte *mofturoasă* și trebuie să fiu atentă ce produse folosesc, altfel risc să am parte de iritații. Acest scrub, chiar dacă are rol exfoliant și poate fi ușor dur cu piele, datorită uleiurilor din compoziție, adaugă un plus de hidratare. Peeling-ul realizat cu cafea oferă pielii strălucire, netezire și elimină mirosul neplăcut.

 

Energie de la primele ore și un secret al pielii frumoase! 

 

 

 

Fotografii: Alexandru Emanuel Avram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish