pachet cadou catbox

CatBox – pachete cadou care aduc zâmbetul pe buze chiar și celor greu de mulțumit

De curând am primit unul dintre cele mai minunate cadouri din viața mea – un inel. Dar, stați, că nu despre asta povestim astăzi. Ci despre un pachet cadou primit de la CatBox în urmă cu ceva timp. Un cadou la care am făcut și un unboxing într-un video pe care l-am postat pe Instagram.

Vorbim despre cadouri și te întreb: Ce îți place mai mult? Să primești sau să oferi cadouri? Mie îmi plac ambele variante. Însă, țin să cred că nu prea știu să primesc cadouri. Parcă nu știu să îmi arăt pe deplin bucuria primirii unui cadou. Și zic asta pentru că sunt momente, când după ce primesc un cadou, urmează întrebare *Chiar îți place cadoul? Pare că nu.*. Când de fapt eu eram surprinsă atât de plăcut de cadou, încât emoționată fiind, rămâneam fără cuvinte. În toată avalanșa de emoții, nu se vedea fericirea mea.

Îmi place să ofer cadouri, chiar dacă uneori, alegerea unui cadou poate fi o adevărată provocare. Cum aleg cadoul potrivit unei persoane? Cum ofer mai mult decât un cadou? Și aici mă refer la emoție. Să arăt persoanei dragi că pe lângă cadoul oferit, am pus la pachet și gândul de a oferi o trăire. Totodată și energie pozitivă în pregătirea cadoului – și nu, stresul de *Vai, ce cadou îi fac?*. Pentru că dacă faci un lucru cu bucurie, te încarci și tu cu energie bună.

Dar totuși – nu e așa că te-ai plicitisit să primești câteodată tot felul de cadouri inutile și lipsite de inspirație? Sau să fie nevoie să oferi un cadou și nu ai nici cea mai mică idee ce s-ar potrivi persoanei respective? Spre exemplu: Secret Santa cu colegii de la muncă. Îți pică numele unei colege cu care nu ai interacționat niciodată – așa că alegi să mergi pe o variantă sigură de cadou, nimic personalizat. Dar sunt sigură că ți-ar plăcea să fii surprins în mod plăcut de cadoul pe care tu îl primești. Și la rândul tău să fii acel coleg de muncă care face cele mai inspirate cadouri. Așa că până la Secret Santa din decembrie, trage sfoară în țară de ce pachete cadou mișto face echipa de la atelierul Catbox.

Pachete cadou CatBox

În pachetul cadoul pregătit de CatBox am descoperit produse potrivite perioadei de sarcină, aranjate minunat în cutie. Emoția descoperirii fiecărui obiect în parte a fost una plăcută, mai ales că toate produsele primite au fost pe gustul meu. Totul ambalat atât de frumos și cu atenție la detalii. Am simțit că cineva s-a gândit la mine atunci când mi-a pregătit cadoul. Astfel că nu a fost doar un moment de *Hai să văd ce am primit / Ce cadou frumos!*, ci Catbox mi-a dăruit o emoție și mi-a adus zâmbetul pe buze. Bucuria că cineva s-a gândit la mine. Un cadou în care am fost atât felicitată pentru sarcină, cât și să îmi facă această perioadă cât mai frumoasă. Au reușit să mă încânte!

Motiv pentru care recomandarea alegerii unui cadou de la CatBox o fac cu drag. Știu că perioada sarcinii este una sensibilă și pot fi ușor de bucurat. Dar dacă eu am putut să fiu atât de mulțumită de tot întregul, sunt sigură că oricine ar primi un astfel de cadou, o să fie încântat/ă. Iar dacă alegeți un pachet cadou CatBox, după ce ați citit părerea mea despre ei, chiar mi-ar plăcea să îmi trimiteți un mesaj în care să îmi spuneți dacă persoana care a primit pachetul a fost așa cum zic eu: fericită și încântată.

În pachetul cadoul am găsit produse potrivite mie. Astfel că nu am primit o băutură cu alcool, de care nu m-aș fi putut bucura. Aici și pentru că nu beau alcool, dar și pentru că nu aș consuma un astfel de produs în sarcină. Motiv pentru care la atelierul CatBox găsiți o gamă largă de pachete cadou, care pot satisface chiar și cele mai greu de mulțumit femei. Echipa a gândit pachetele astfel încât să mulțumească și cele mai greu de mulțumit persoane.

CatBox oferă pachete cadou pline de inspirație pentru miri, femei însărcinate sau mame, copii, viitori părinți, cupluri. Iar la categoria cadouri pentru femei: să recunoaștem că femeile pot fi uneori greu de mulțumit, fac parte din această categorie și știu despre vorbesc. Iar dacă sunteți în pană de idei și nu știți ce cadou să alegeți, găsiți pachete cu care sigur o să surprindeți în mod plăcut. Sau dacă nu știți ce cadou să oferiți unei colege de birou pe care o cunoașteți foarte bine, puteți alege pachetele cadou inspiraționale cu cărți de dezvoltare personală sau de organizare a timpului. Și nu trebuie să faceți nimic, doar click-click și cam atât. Bine, hai mai pun un click. Și gata!

Un alt aspect care îmi place la CatBox și l-am trecut prin experiența mea: toate produsele din pachetul cadou primit conține produse utile, pe care nu o să le uit printr-un sertar. Produse de care m-am bucurat 5 secunde și gata. Nu sunt genul de cadouri lipsite de inspirație, pe care le găsești foarte des ca *idei de cadouri* – ci echipa a pornit de la ideea de a face oamenii fericiți. Efectiv s-au pus în pielea celui care primește un cadou. Ce îl face fericit? Ce îi aduce zâmbetul pe buze? Nu putem să îi aducem luna de pe cer, dar un pachet cadou bine gândit putem. Iar în cazul meu, așa cum am zis, au reușit pe deplin. Un cadou plin de creativitate, la fel ca toate pachetele și produsele din atelierul lor. Cu mine – scopul lor a fost atins și nu, nu sunt cel mai ușor de impresionat.

Ce am descoperit în pachetul cadou CatBox?
  • Agenda – Daily Planner – Plan in Style de la Lady Cozac: care este mai mult decât o agendă, este un workbook foarte bine structurat. Este foarte utilă în organizarea zilelor săptămânii în mod eficient, dar care te ajută să te și relaxezi, deoarece are și imagini pe care le poți colora. Iar la începutul ei se află o serie de informații utile ce țin de organizare și dezvoltare personală. Găsim în ea și exerciții de dezvoltare personală.
  • O sticlă cu limonada cu trandafiri Fentimans: o plăcere! Atât de mult m-am bucurat de ea și gustul m-a suprins plăcut.
  • Balsam răcoritor pentru picioare de la Rituals: Produsele Rituals le știu și le-am descoperit în Islanda, iar de acest balsam m-am îndrăgostit. Miroase atât de bine și l-am primit cu bucurie, ținând cont de durerile de picioare pe care le am acum. Astfel că în fiecare seară primesc un masaj cu acest balsam.
  • Set premium pentru îngrijirea părului de la Rituals. Parte a gamei The Ritual of Ayurveda: pe acestea o să le pun în bagajul de maternitate. În cazul în care o să vreau să îmi spăl părul, sigur o să mă bucur de un moment de relaxare cu ajutorul lor.
  • O cană albă metalică, imprimata in atelierul Catbox: cu mesaj. Perfectă și de băut cafeau de dimineață sau de pus în bagaj. Și pe ea o iau cu mine la maternitate.
  • Un set de felicitări pentru părinți: pe care le-am completat împreună cu George cu mesaje și gânduri în calitate de viitori părinți.
  • Carte: Între părinte și copil. Ghid de comunicare afectuoasă, de dr. Haim Ginott: ce poate fi mai minunat decât a oferi a carte cadou?
  • Set 12 cupoane pentru el si ea – Vouchere din dragoste: printre preferate mele.

Iar printre aceste produse, atunci când l-am deschis am avut parte de o ghirlandă luminoasă, care a făcut din primirea cadoului, un adevărat moment de descoperire și bucurie. La care se adaugă carton cu mesaj motivațional și un magnet cu un mesaj amuzant. Toate aceste produse ascunse în cutie printre franjurile de decor frumos parfumate și care așteptau să iasă la iveală. Iar cutia a fost ambalată foarte fain, cu hârtie decorativă și cu fundă.

Ca o concluzie: De ce să alegi un astfel de pachet cadou? Prețurile lor sunt foarte bune și merită banii. Un alt motiv este că pachetele conținut produse diverse, utile și de calitate, care puse la un loc creează tematică. Motiv pentru care alegerea unui pachet cadou te scutește de câteva drumuri și plimbatul prin magazine (fiind Pandemie, cumpărăturile online cred că sunt mult mai potrivite). Sunt atât de frumos ambalate, încât nu e nevoie să îți bați capul. Comanda este livrată în timp foarte scurt după ce a fost plasată. Și în cele din urmă: nu ai cum să nu găsești un pachet la ei care să nu se potrivească unei persoane – bine, doar dacă nu vrea să primească o vacanță în Maldive sau seria 5. Aici nu te pot ajuta nici eu și nici echipa Catbox.

Articolul face parte dintr-o colaborare cu brandul CatBox, dar acest aspect nu influențează părerea mea despre produsele la care s-a făcut referire.

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish