cate-n luna si-n stele

Interviu | Cate-n luna si-n stele – business din pasiune

Care este povestea Cate-n luna si-n stele?

Dragostea pentur fetita noastra ( la momentul respectiv era doar Natalia, ulterior s-a alaturat noua si Ilinca ), a fost punctul de pornire in calatoria noastra printre “ luna si stele “ in anul 2017.

Cate-n Luna si-n Stele suntem noi: Ioana si Ervin, impreuna cu fetitele noastre, Natalia si Ilinca, care ne influenteaza si ne inspira in alegerea brandurilor si a produselor pe care le propunem in magazinul nostru online. Investim constant mult suflet si pasiune in acest proiect al familiei noastre si speram sa acoperim toate gusturile si dorintele celor care ne calca pragul virtual!

Unde se încadrează Cate-n luna si-n stele: business sau pasiune? Sau un business din pasiune?       

Business din pasiune. Banii nu sunt un scop, sunt o consecinta care vine de la sine atunci cand este pasiune in business.   

Înainte de online, vreau să cunosc Cate-n luna si-n stele offline, îmi puteți spune un secret despre voi?     

Greu de spus un secret, faptul ca nu am avut vreo legatura cu industria baby inainte.

Ce v-a inspirat când ați ales numele?   

Ne-am dorit un nume, o expresie romaneasca, care sa ramana intiparita in memorie.

cate-n-luna si-n-stele
Cu ce este diferit și ce aduce nou pe piața Cate-n luna si-n stele

Ne dorim in permanenta sa aducem in piata produse de calitate, produse sustenabile, pe cat posibil din materiale organice. Livrarea rapida din stocul propriu. Incercam sa aducem un stil minimalist, neutru sau pastel in atentia clientilor.

Care sunt valorile și etica Cate-n luna si-n stele?

Nu facem rabat de la calitate in detrimental vanzarilor, livrari rapide, experienta placuta de shopping, motto-ul nostru: “ o comanda nu este finalizata atunci cand primim emailul de confirmare ci atunci cand clientul este multumit “

Care branduri din portofoliu vă sunt cele mai dragi?       

Little Dutch, Lilliputiens, Kikadu-truly-organic, Baghera, Moover Toys, Pelliani. Sunt branduri pentru care suntem importator si distribuitor exclusiv in Romania. Mai avem cateva branduri care le importam si ne sunt dragi, cum ar fi Konges Slojd, Fabelab, Saga, Nobodinoz, Candylab Toys.

Care a fost cea mai mare provocare pe care Cate-n luna si-n stele a întâmpinat-o?   

De-a lungul timpului au fost mai multe, insa daca ar fi sa numesc cea mai grea, ar fi managementul depozitului, al fluxului de stocuri, neavand experienta in acest domeniul, mai ales ca nici nu am dorit sa externalizam partea de coletarie.

Cine și cum sunt clienții Cate-n luna si-n stele?

Toti oamenii care ne trec pragul virtual sunt oameni minunati, nu ne place sa ii impartim pe categorii sociale, tratam cu aceeasi seriozitate si pasiune fiecare client cate-n luna si-n stele.

Sneak Peak: Ce proiecte are pe viitor are echipa Cate-n luna si stele?

Pe termen lung ne dorim 1-3 showroom-uri in tara, pe termen scurt mai avem cateva categorii unde urmeaza sa mai extindem gama de produse, daca ar fi sa dau un sneek peak ar fi mobilierul de joaca pentru gradina.

Instagram: https://www.instagram.com/catenlunasinstele/
Site: www.catenlunasinstele.ro

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish